Vita meer kans van slagen dan de 3DS, aldus Electronic Arts

We weten allemaal dat de verkoopcijfers van de Nintendo 3DS tegenvallen, dat de handheld al vrij snel in prijs is gedaald en dat de nodige games zijn uitgesteld of zelfs geannuleerd. Frank Gibeau, Labels baas van Electronic Arts, zegt dat de PlayStation Vita dan ook meer kans van slagen heeft.

I think Sony has got a shot because they have some really unique innovation in the control scheme, the technology and the screen. (..) I think Vita has a better chance because it has a stronger title slate at launch.
Door de geavanceerdere techniek, innovatieve controls en betere graphics kiest Electronic Arts ervoor om Sony met haar Vita meer te ondersteunen dan Nintendo. Bovendien zegt Gibeau dat Sony een veel sterkere line-up zal hebben bij de lancering van de PlayStation Vita. Door dit optimisme aan de kant van EA wil het bedrijf de aanval van smartphones tegenhouden.

Hoewel je met de Vita niet kunt bellen, kent het apparaat veel features die smartphones ook hebben. Electronic Arts heeft dus het volle vertrouwen dat Sony met de Vita een stuk succesvoller zal zijn dan Nintendo met de 3DS.

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    Het is en blijft nintendo die gaan niet op de grafix af maar meer op aparte dingen, Want idd de psp heeft nog mooier beeld dan de 3ds als je het 3d uit zet dan.

    Zo onderscheid nintendo zig ja nu met die wiiU ineens wel beter maar ja ze moeten ook echt wel, Maar de grafix trekt wel een hele grote groep aan dus kan ik ea snappen.

  2.   
    alround gamer's avatar

    ach, het zij gewoon twee verschillende werelden, nintendo en playstation 8)

  3.   
    lanccce's avatar

    dat mag ook wel

  4.   
    Fox's avatar

    moet je wel even na gaan dat je van een Vita prijs bijna 2x een xbox kan kopen en 1 keer een ps3

  5.   
    FishHookz's avatar

    Nintendo en Playstation vind ik niet te vergelijken πŸ™„

  6.   
    Rijstekorrel's avatar

    Fox schreef, "moet je wel even na gaan dat je van een Vita prijs bijna 2x een xbox kan kopen en 1 keer een ps3
    "

    Bijna nou nee niet echt de 4gb is al rond de 180 euro ongeveer dus je kan er echt niet bijna 2 van kopen.

  7.   
    fabiankok's avatar

    Fox schreef, "moet je wel even na gaan dat je van een Vita prijs bijna 2x een xbox kan kopen en 1 keer een ps3
    "

    tjah, een meloen kan 2x zo duur zijn als een peer, maar daarom koop je toch geen peer terwijl je naar een meloen zoekt?

  8.   
    DGonlag2's avatar

    Carlos0_0″]Het is en blijft nintendo die gaan niet op de grafix af maar meer op aparte dingen, Want idd de psp heeft nog mooier beeld dan de 3ds als je het 3d uit zet dan.
    Zo onderscheid nintendo zig ja nu met die wiiU ineens wel beter maar ja ze moeten ook echt wel, Maar de grafix trekt wel een hele grote groep aan dus kan ik ea snappen.[/quote]
    Ligt aan het spel, maar de 3DS is toch wel iets sterker hoor.

    Ik denk niet dat PS Vita meer gaat verkopen dan de 3DS, zeker niet nu met het prijsverschil. En je moet niet vergeten dat de 3DS een veel grotere doelgroep heeft.

    Wacht maar tot de feestdagen, dan schieten de sales van de 3DS omhoog denk ik.

    ”fabiankok schreef, "[quote=”Fox” schreef, "moet je wel even na gaan dat je van een Vita prijs bijna 2x een xbox kan kopen en 1 keer een ps3
    "

    tjah, een meloen kan 2x zo duur zijn als een peer, maar daarom koop je toch geen peer terwijl je naar een meloen zoekt?"

    Wel als die peer ook lekker is, als je begrijpt wat ik bedoel.

  9.   
    Sub-Zeuro's avatar

    over innovatief gesproken 3DS is veel innovatiever met 3d zonder bril, vindt ik. Vita is gwn een grootbeeld smartphone zonder tel functies met betere bediening voor games…pfff πŸ˜† als je begrijpt wat ik bedoel…Alleen de prijzen van beide is te hoog…waren ze rond de 100 eu dan razen de verkopen de pan uit denk ik, maar ja…..

  10.   
    toqeer's avatar

    dat weet iedereen psp vita wordt zowiezo groter succes dan de 3ds πŸ˜‰

  11.   
    Dagger_of_Time's avatar

    1 mega goede launch game kan zo het verschil maken. ik twijfel of ik een 3ds ga kopen nu de prijs lager is, maar er zijn toch nog niet heel erg leuke games.

    1 ding. als de prijs van de vita hoog is en blijft, dan verkoopt het blijkbaar goed omdat het een goede handheld is, verkoopt het slecht, dan wordtie toch wel goedkoper. te duur is ie dus nooit

  12.   
    Dagger_of_Time's avatar

    fabiankok schreef, "

    ”Fox” schreef, "moet je wel even na gaan dat je van een Vita prijs bijna 2x een xbox kan kopen en 1 keer een ps3
    "

    tjah, een meloen kan 2x zo duur zijn als een peer, maar daarom koop je toch geen peer terwijl je naar een meloen zoekt?"

    eh, jij bent slim. als je geen appels met peren mag vergelijken, dan gebruik je toch gewoon een meloen πŸ˜€

  13.   
    fabiankok's avatar

    Dagger_of_Time schreef, "

    ”fabiankok” schreef, "[quote=”Fox”].."

    tjah, een meloen kan 2x zo duur zijn als een peer, maar daarom koop je toch geen peer terwijl je naar een meloen zoekt?"

    eh, jij bent slim. als je geen appels met peren mag vergelijken, dan gebruik je toch gewoon een meloen πŸ˜€ [/quote]

    Uhm, consoles met handhelds vergelijken is hetzelfde als appels met peren vergelijken. Handhelds en consoles zijn allebei game-platforms, appels en peren (en meloenen en peren dus ook) zijn allebei fruit. Trek hieruit je eigen conclusies o.o

  14.   
    Superwasbeer's avatar

    unique? flikker op man