Razer komt met eigen gaming-laptop: de Razer Blade

Met een 2nd Gen Core i7 Processor (2.8 GHz / 3.5 GHz), 8GB DDR3 RAM-geheugen en een NVIDIA GT 555M videokaart zou het een van de snelste gaming-laptops moeten zijn: de Razer Blade. De specificaties spreken al boekdelen, maar hoe zit het met die typische vibe die Razer meestal over haar producten werpt? Volgens Razer is de Blade ‘World’s First True Gaming Laptop’, en dat komt van een fabrikant die zich (afgezien van een geluidskaart of twee) voorheen nooit heeft bewogen in het hardware circuit.

Toch wil Razer zich stevig op de kaart van hardware-land zetten met haar eerste eigen laptop. Met het motto ‘PC Gaming is Not Dead’, de typerende Razer-look en de toevoeging van bijvoorbeeld hun eigen Switchblade UI touchpad probeert Razer te scoren met de Blade. De Switchblade maakt on-the-go gamen in ieder geval erg interessant: op het multi-touch panel kunnen hotkeys met afbeelding geplaatst worden naar eigen smaak, wat vooral MMO-gamers en shooter-fanaten zou moeten aantrekken. Wij zijn in ieder benieuwd naar hoe de Razer Blade het in de verkoop zal doen.

Wil je meer weten over de Razer Switchblade? Ga dan naar www.pcgamingisnotdead.com!

  1.   
    Dark_Phoenix's avatar

    Ziekelijk. Gaat zeker veel kosten zo’n laptop.

  2.   
    Kilerden's avatar

    Ik heb nu nog geen nieuwe laptop nodig, maar ziet er wel aantrekkelijk uit. 🙂

  3.   
    ShadyXL's avatar

    Als de prijs niet boven de €1250,- is, dan haal ik deze misschien wel 😛 Maar het zal volgens mij wel wat hoger liggen. Of ze maken er verschillende soorten van. (wat lagere specs)

  4.   
    squidgyboy's avatar

    een nadeel hij heeft wel nog een sata harde schijf dus die moet je eerst vervangen met een ssd..
    maar de prijs van dit ding is belachelijk US$2799.99 dat is 1931,29 euro…. dat is wel erg veel voor een gaming laptop…. 8)

  5.   
    theis's avatar

    super vet ding. veel te duur. iets voor prijsvraagvrijdag?

  6.   
    morkop006's avatar

    HEBBON!

  7.   
    alround gamer's avatar

    Ik heb nog een laptop voor school nodig… 😀

  8.   
    FishHookz's avatar

    Ziet er echt geweldig uit 😀 ik wil hem alleen hij lijkt me niet echt goedkoop 😛

  9.   
    Potasnik's avatar

    Hm.. die hotkeys zijn op zich wel cool, maar niks meer dan een stel G-knoppen met een plaatje eigenlijk.. Verder zal ie ongetwijfeld veel te duur zijn!

    Maaree… Muizen en Headsets zijn geen hardware?

  10.   
    gragon3's avatar

    Oke, dit ding is echt gewoon ZIEK. Shame dat ik net een laptop heb en dat school maandag al weer gaat beginnen 🙁

    Maar ik denk inderdaad, zoals andere ook zeggen dat dit ding veel te duur gaat worden.

    @ sciffaz: Dat wordt gezien als accessoires en niet als echte hardware

  11.   
    Moon-Hero's avatar

    Zo’n belachelijk hoge prijs :o. Het is wel allemaal leuk enzo maar ik zit liever op mijn fijne computer.

  12.   
    fdennis's avatar

    Kijk dat is pas een echte toffe gaming laptop. Hier betaal je veel voor kwaliteit bij alienware betaal je veel voor de naam. Samen met de Battalion zijn dit toch wel de laptops van nu hoor. En aangezien de Battalion al 1900 kost zal deze ook wel een beste prijskaartje krijgen.

  13.   
    Broodbeleg's avatar

    Noice

    ”[url=http://nl.hardware.info/nieuws/24379/razer-switchblade-blijkt-dunne-173q-laptop-met-gaming-ui schreef, "Hardware.info[/url]“]Zoals gezegd moet de machine vanaf het vierde kwartaal van dit jaar verkrijgbaar worden en wel voor een bedrag van $2799,99 USD. "

  14.   
    PixelShooter's avatar

    Lol, zelfs de helft van de prijs is nog teveel.

    Heb net op de website van Dell gekeken: daar kost ’n 2nd gen i7 met GT555M 1300 euro…
    Je gaat me toch niet vertellen dat toetsenbordverlichting, een scherm met ’n iets hogere resolutie en het design daar nog 1500 euro bijdoen?

  15.   
    zalazar's avatar

    Vette shit net 3 weken terug nieuwe gaming computer in elkaar geflanst konden ze niet even eerder komen met dit filmpje 😛

  16.   
    huntedjohan's avatar

    PixelShooter schreef, "Lol, zelfs de helft van de prijs is nog teveel.
    Heb net op de website van Dell gekeken: daar kost ’n 2nd gen i7 met GT555M 1300 euro…
    Je gaat me toch niet vertellen dat toetsenbordverlichting, een scherm met ’n iets hogere resolutie en het design daar nog 1500 euro bijdoen?"

    denk dat je die 2 niet echt met elkaar kun vergelijken en al zeker niet door alleen de cpu en de graka te vergelijken. een laptop zit iets spannender in elkaar natuurlijk. maar vind 2000€ afgerond wel beetje veel te duur voor een laptop. hoe leuk en spannend ie ook is! daar koop je een hele goeie game pc van en een leuke laptop samen voor.

  17.   
    alround gamer's avatar

    squidgyboy schreef, "een nadeel hij heeft wel nog een sata harde schijf dus die moet je eerst vervangen met een ssd..
    maar de prijs van dit ding is belachelijk US$2799.99 dat is 1931,29 euro…. dat is wel erg veel voor een gaming laptop…. 8) "

    man daar kan je 1 normale laptop (500euro) een 110 cm led tv (500 euro), een ps3 (265euro), een psv (200 euro mét 3g) én een stuk of 6 nét uitgekomen games (350) voor kopen. is bij elkaar: 1.815 euro. En dan heb je nog geld over.
    en daarom is pc gaming death. 8)

  18.   
    klacko's avatar

    vet ding maar die prijs wordt te hoog, wordt waarschijnlijk gewoon 2800 euro want veel producten van hun: bijv. de Mamba is op hun site 129 dollar en is hier in de mediamarkt 129 euro dus.. die prijs wordt te hoog.

  19.   
    DGonlag2's avatar

    ShadyXL schreef, "Als de prijs niet boven de €1250,- is, dan haal ik deze misschien wel 😛 Maar het zal volgens mij wel wat hoger liggen. Of ze maken er verschillende soorten van. (wat lagere specs)"

    $2800,- (dollar). En je krijgt specificaties die je bij een 1000,- euro laptop al kan krijgen.
    En trouwens, Zo geweldig is de Grafische kaart helemaal niet. Het is niet eens een GTX, en de GTX460M kun je al in een 1000 euro laptop krijgen, vind dit zelf echt wel een magere laptop (naar de prijs kijkend dan, ik zou hem best willen hebben hoor, maar gewoon niet voor dat geld).

  20.   
    sthij's avatar

    ziet er goed uit maar veel te duur die grafische kaart zit al in 800 euro laptops…

  21.   
    toqeer's avatar

    ziet er zo vet uit dit maar niet egt bepaald goedkoop 😛

  22.   
    DeAdSeYe's avatar

    Vergeet niet mensen, het is gebaseert op Dollars! In America zijn de laptops op het algemeen veel goedkoper, dus omrekenen in Dollars zal niet veel zin hebben.

    Alienware kon je al een vette laptop kopen voor 1200 Dollar omgerekent 833 euro, terwijl precies de zelfde model nergens in Europa verkrijgbaar was onder de 1500 euro! En ja, dat ben ik veel tegen gekomen toen ik vorig jaar een laptop zocht met wat goede systeem eisen!