Tech demo Zelda op Wii U hoeft niet per se toekomst van serie te zijn

Elke Zelda-fan zal vast en zeker met grote ogen hebben gekeken tijdens de persconferentie van Nintendo op de E3, toen we held Link in Full HD in gevecht zagen met een reusachtige spin. Eiji Aonuma, producer van de Zelda franchise, heeft in een interview echter laten weten dat deze getoonde tech demo niet noodzakelijkerwijs ook daadwerkelijk de toekomst van de serie zal zijn.

Aonuma illustreerde dit met een voorbeeld. Zo werd er tijdens de onthulling van de GameCube ook een Link in realistische beelden getoond, maar het eerstvolgende deel was het cel-shaded Wind Waker. Het Legend of Zelda-team werkt momenteel aan Skyward Sword voor de Wii en heeft niet meegewerkt aan de tech demo op de Wii U.

Dat vertelt ons echter nog steeds vrij weinig over hoe Zelda er uit zal zien op de Wii U. Tot nu toe houdt Nintendo de lippen stijf op elkaar, maar hopelijk verandert dat in de nabije toekomst.

  1.   
    See4urSelf's avatar

    Niet per se nee. Een kinky zelda game, dat is waar dit naar toe moet, verbreed je publiek! Of laat mensen emt Zelda spelen!