Space Marine krijgt releasedatum, Collectors Edition en pre-order details

THQ heeft vandaag een blik met informatie over Warhammer 40.000: Space Marine opengemaakt. Aller eerst heeft de game eindelijk een releasedatum, want op 9 september ligt het spel voor de Xbox 360, PlayStation 3 en PC in de winkels. Ook krijgt het spel een speciale Collectors Edition die het volgende zal bevatten; het spel, 25 verzamel kaarten van personages uit de game, een 10 inch groot Purity Seal die het hoofdpersonage draagt en een soundtrack met muziek van Cris Velasco en Sacha Dikiciyan. Bekijk hieronder ook een mooi plaatje van de speciale editie.

THQ maakte vandaag ook bekend wat we krijgen als we Warhammer 40.000: Space Marine in de pre-order zetten. Het is een hele lijst:

  • Bart Smit en E-Plaze: The Emperor’s Elite Pack – bevat de unieke Space Wolves en Black Templar armors.
  • Free Record Shop en Playerone.be: The Traitor Legion Pack – bevat de unieke Iron Warriors and Emperor’s Children armors.
  • Gamemania and Smartoys: The Golden Relic Chainsword – een speciaal zwaard voor vlose combat.
  • Bol.com, 12game.com, Coolblue, Fourgames, Gameshop Twente en NEDgame: The Golden Relic Bolter – een sterk wapen voor op afstand.
  • THQ E-Store: Power Sword – Een speciaal zwaard voor in de multiplayer.
  • Steam en andere digitale kanalen: – Een gratis versie van Darksiders.

  1.   
    tijn80's avatar

    Ziet er leuk uit, maar ik geef eigenlijk alleen wat om het spel. De extra´s doen me weinig. Spel lijkt me wel vet, trouwens…

  2.   
    Zimziba's avatar

    Gamemania and Smartoys: The Golden Relic Chainsword – een speciaal zwaard voor vlose combat.

    Moet ‘vlose’ niet ‘close’ zijn? En ik kan niet wachten totdat dit spel uit komt, ziet er echt goed uit.