Nieuwe DLC voor Warhammer 40.000 Space Marine introduceert de Dreadnought

Het in zwaar weer verkerende THQ heeft het Dreadnought-pack aangekondigd voor Relic’s third-person shooter Space Marine. In het Dreadnought-pack zitten drie nieuwe multiplayer maps, met de namen Desolation, Dome Mechanicus en Chem Refinery. Ook brengt het pack ons extra Trophies en Achievements.

De belangrijkste toevoeging is echter Dreadnought Assault, een nieuwe multiplayermodus. Hierin is het aan beide teams om een centrale locatie op de map te veroveren. Het team dat dit als eerste doet krijgt als beloning een, door de speler aangestuurde, Dreadnought. Deze Dreadnought is bewapend met een Assault Cannon of Auto Cannon, een Meltagun en een Power Fist of Power Claw. Het pack zal vermoedelijk 9,99 euro of 800 Microsoft Points kosten.

Ook komen er twee nieuwe skins beschikbaar. Dit zijn de Iron Hands en Death Guard skin, deze krijgen waarschijnlijk een prijs mee van 2,99 euro of 240 Microsoft Points.

Naast al deze betaalde content zullen de spelers van Space Marine gratis de nieuwe spelmodus Capture and Control ontvangen. Deze modus is speelbaar op alle bestaande multiplayer maps. Bij Capture and Control draait het om het veroveren en verdedigen van locaties op de map. In deze nieuwe modus staat teamwork dan ook centraal.

Al deze content zal al op 25 januari uitkomen en is beschikbaar voor PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren