Dragon Age III mogelijk met online multiplayer

Dragon Age: Origins werd goed ontvangen en moest even inkomen, maar Dragon Age II wist al direct een sterk debuut te maken met meer dan een miljoen verkopen binnen twee weken. Een derde Dragon Age is dan niet ondenkbaar en verschijnt naar de geruchten in 2012.

More elf sexy time! Dragon Age 3 is on the way, with an added multiplayer component.
En hoewel vele gamers nog genieten van Dragon Age II, neemt het Official PlayStation Magazine (OPM) de voorsprong door interessante geruchten rond te spreiden. Het blad zegt namelijk dat er mogelijk een uitgebreide online multiplayer in het derde draken-spektakel zal zitten.

Dit zal voor zowel BioWare als de Dragon Age-titels een geheel nieuwe slag brengen. De ontwikkelaar is met haar games tot op heden niet het internet op gegaan, gezien ook Mass Effect alleen een singleplayer component kent. BioWare zegt er zeker interesse in te hebben, dus de rumoeren van het OPM kunnen zomaar waarheid worden.

 1.   
  Fabianb's avatar

  Kans is idd erg groot. 😉

 2.   
  blackname's avatar

  dat moeten ze juist niet gaan doen… laat ze maar gewoon deel 3 veel verder verbeteren ten opzichte van deel2 want die viel voor velen toch wel aardig tegen.

 3.   
  Jarek's avatar

  Voor veel wel ja , maar ik vind dragon age 2 nog altijd leuker dan origins.

 4.   
  M@tthijs's avatar

  Hoewel Dragon Age II zeker vet was, denk ik dat ze voor een derde deel, zeker wanneer ze de overstap naar online gaming willen maken, wat meer de tijd kunnen nemen. 2013 klinkt dan al een stuk beter. 🙂

 5.   
  DonutsRocks's avatar

  Ben bang dat dit niet gaat werken, of doe het een mmo of compleet singleplayer maar niet beide.

 6.   
  Ika Q's avatar

  De manier hoe Dragon 2 verkracht is, zie ik multiplayer niet echt snel gebeuren. Met Origins zag ik dit graag willen zien omdat het meer gebalanceerd is.

 7.   
  coolsharpei's avatar

  Hier gaat het wss weer de fout in, als ze het maar niet ten kostte van de SP brengen, wat waarschijnlijk wel gebeurd. 😮 🙁

 8.   
  Hitman047's avatar

  Een MP voor Dragon Age 3 zie ik eigenlijk niet gebeuren. Volgens mij werkt dat voor geen meter… 😳