Nieuwe releasedatum MotorStorm: Apocalypse bekend

MotorStorm: Apocalypse is een game die volledig in het teken staat van tsunami’s, aardbevingen en andere natuurrampen. Na het vreselijke tsunami in Japan, die 9000 mensen het leven kostte, besloot Sony vorige week uit respect voor de slachtoffers de game nog even uit te stellen. Maar lang hoeven we niet te wachten, want men onthulde vandaag dat de game vanaf 31 maart overal verkrijgbaar zal zijn.

Het spel is uiteindelijk dus vijftien dagen vertraagd. Voordat Sony besloot de game uit te stellen waren er overigens al enkele exemplaren onderweg naar Amerika, dus sommigen hebben hun handen al op de game weten te leggen. Sony benadrukte daarom nogmaals mee te leven met de nabestaanden:

We are shocked and saddened to see the impact of the earthquake and tsunami in Japan and our thoughts are with all those affected, including our colleagues within the Sony family, living and working throughout Japan.

  1.   
    MaTriX's avatar

    Zie hem overal hier in de winkel liggen al zeker een week.

  2.   
    PsYkOfOoL's avatar

    De game was volgens nieuwsberichten niet uitgesteld in nederland, de game komt geloof ik nog niet in japan een tijdje hij was uitgesteld in de UK, deze datum geldt zover ik lees alleen in de UK in nl kan je ‘m al krijgen

    http://www.thesixthaxis.com/2011/03/22/motorstorm-releasing-next-week/

  3.   
    killing_'s avatar

    MaTriX schreef, "Zie hem overal hier in de winkel liggen al zeker een week."

    Ik heb hem zaterdag in de FRS zien liggen 😛