Resistance 3 in 3DTV-bundel vervangen door Motorstorm: Apocalypse

Een paar maanden geleden maakte Sony op de E3 bekend dat er eind dit jaar een speciale 3DTV-bundel op de markt zou komen, waarmee gamers voor een prima prijs ook in games de 3D-ervaring kunnen beleven.

Waar Sony echter op haar persconferentie destijds liet weten dat in de bundel Resistance 3 meegeleverd zou worden, is deze game nu vervangen door een andere titel. Oplettende gamers merkten namelijk bij de pre-order pagina op Amazon.com op dat er het hoesje van Motorstorm: Apocalypse was te zien.

Insomniac Games reageerde vrij adequaat via Twitter en bevestigde dit bericht. De oorzaak van deze plotselinge verwisseling van games is wellicht te wijten aan het feit dat Motorstorm: Apocalypse niet goed genoeg heeft gepresteerd in verkoopaantallen. Bovendien zou de hype rondom Resistance 3 de afgelopen tijd toch nog behoorlijk zijn gegroeid en zou de game het dus beter gaan doen in de winkels.

  1.   
    EEkh00rn's avatar

    Heb veel liever resistance 3 🙁

  2.   
    .Stan's avatar

    Ze kunnen het ook andersom bekijken. Omdat er nu een kutgame bijzit, kan het ook juist betekenen dat deze bundel veel slechter gaat verkopen dan als Resistance 3 erbij zat.

  3.   
    M@tthijs's avatar

    .Stan schreef, "Ze kunnen het ook andersom bekijken. Omdat er nu een kutgame bijzit, kan het ook juist betekenen dat deze bundel veel slechter gaat verkopen dan als Resistance 3 erbij zat."

    Waarom zou Motorstorm: Apocalypse een ‘kutgame’ zijn? Het scoort gemiddeld op Metacritic bijna een 8 en heeft ook op GamersNET.nl een prima review gekregen.
    😉

  4.   
    carosj12345's avatar

    Uncharted 3 lijkt me ook prima geschikt…

  5.   
    MaxDamage_NL's avatar

    M@tthijs schreef, "

    ”.Stan” schreef, "Ze kunnen het ook andersom bekijken. Omdat er nu een kutgame bijzit, kan het ook juist betekenen dat deze bundel veel slechter gaat verkopen dan als Resistance 3 erbij zat."

    Waarom zou Motorstorm: Apocalypse een ‘kutgame’ zijn? Het scoort gemiddeld op Metacritic bijna een 8 en heeft ook op GamersNET.nl een prima review gekregen.
    😉 "

    Persoonlijke keuze, ik vind ‘m ook kut.
    Nog een leuk feitje, in de medische wereld is kut een “korte urine-trechter”, en lul “lange urine-trechter.
    Misschien moet ik dokter worden?