Bèta van APB: Reloaded telt alweer 250,000 aanmeldingen

De bèta van APB: Reloaded bereikte even geleden al een mijlpaal van ruim 100,000 aanmeldingen. Vandaag de dag is dat getal gestegen tot een schrikbarend aantal van ruim 250,000 aanmeldingen.

De bèta is momenteel alleen speelbaar in de Verenigde Staten, daar testen nu circa 25,000 mensen het vernieuwde APB. Binnenkort wordt de closed bèta ook speelbaar in Europa, al dan niet voor enkel diegene die verkozen zijn uit de duizenden aanmeldingen. Zit je daar niet tussen? Vrees niet. Er worden inmiddels ook voorbereidingen getroffen voor een open bèta.

APB: Reloaded zit inmiddels in haar derde closed bèta testfase, er worden dan ook geen gamers meer aangenomen om te helpen met het testen van de game.

  1.   
    gragon3's avatar

    And I’m one of them 😀

  2.   
    DeAdSeYe's avatar

    Ze laten ook een aantal EU personen toe aan de US beta. Zo heeft mijn vriendin en ik allebei een uitnodiging voor de US beta, want ze wouden namelijk testen hoe de EU personen liepen op de US servers.

    Nou moet ik zeggen tot het spel gewoon goed speelbaar is op de server, alleen het spel zelf is eigelijk gewoon bagger. Had nooit APB gespeelt, nu tot het APB reloaded is geworden had ik mischien nog wat meer hoop, maar helaas.

    Spel is opzich erg vet, alleen je bent er zo snel op uitgekeken en het schieten is gewoon bagger. Vaker is het zo tot je tegenstander nog niet eens dood neervalt. Schiet ik ahderhalf magazijn leeg, en je ziet het blood vliegen. Die gene draait zich om, BOEM dood. Erg frusterend, net of je kogels niet worden geregristeerd. Of stomme griefers en vijande wat je gaan lastig vallen terwijl je met een missie bezig bent. 😕

  3.   
    gragon3's avatar

    Klopt inderdaad, ben blij dat het nu F2P wordt want om hier voor te betalen is echt geldklopperij

  4.   
    fabiankok's avatar

    ik wil het alleen ff bekijken vanwege de character customisation

  5.   
    leeuw18000's avatar

    DeAdSeYe schreef, "Ze laten ook een aantal EU personen toe aan de US beta. Zo heeft mijn vriendin en ik allebei een uitnodiging voor de US beta, want ze wouden namelijk testen hoe de EU personen liepen op de US servers.
    Nou moet ik zeggen tot het spel gewoon goed speelbaar is op de server, alleen het spel zelf is eigelijk gewoon bagger. Had nooit APB gespeelt, nu tot het APB reloaded is geworden had ik mischien nog wat meer hoop, maar helaas.
    Spel is opzich erg vet, alleen je bent er zo snel op uitgekeken en het schieten is gewoon bagger. Vaker is het zo tot je tegenstander nog niet eens dood neervalt. Schiet ik ahderhalf magazijn leeg, en je ziet het blood vliegen. Die gene draait zich om, BOEM dood. Erg frusterend, net of je kogels niet worden geregristeerd. Of stomme griefers en vijande wat je gaan lastig vallen terwijl je met een missie bezig bent. 😕 "

    Bij wel meer spellen van gamersfirst moet je meerdere magazijnen op iemand knallen voordat hij doodgaat. Als ze dat een beetje minder kunnen maken worden hun spellen denk ik veel populairder, want iedereen ergert zich daaraan 😕

  6.   
    kid of war's avatar

    waar kun je zien op welke tijden de servers online zijn om te spelen?? 😛

  7.   
    StealthStreak's avatar

    Ik ben sinds vorige week APB: Reloaded gaan spelen. Had er nog nooit van gehoord. Maare zit ik dan in de Open Béta of in de Closed Béta?Lijkt mij open want als er sinds maart al niemand meer in kan, lijkt het mij stug dat ik er wel ik kan 😛