Kom ook naar de Mortal Kombat Party op 2 april

Waar we op 21 april van de nieuwste toevoeging aan de Mortal Kombat-reeks kunnen genieten, is het op 2 april ook al mogelijk om het spel te spelen en daarnaast ook nog eens het Nederlands kampioenschap Mortal Kombat mee te maken!

Om de langverwachte terugkeer van de serie te vieren, organiseren Warner Bros. Interactive Entertainment en Veronica Magazine de “Mortal Kombat Party”, waar de finale van het officiële Mortal Kombat-toernooit plaats zal vinden en de zestien finalisten het tegen elkaar zullen opnemen om de titel “Mortal Kombat Fighter van Nederland” te kunnen claimen. De winnaar mag zichzelf niet alleen Nederlands kampioen noemen, maar krijgt tevens de gelegenheid om zijn/haar vaardigheden te tonen in het Europese kampioenschap.

Het evenement zal in de Beachclub Fuel te Bloemendaal worden gehouden en is op 2 april vanaf 16:00 uur toegankelijk voor alle geïnteresseerden. En voor de echte Nederlanders onder ons: de entree van de Mortal Kombat Party is geheel gratis. Naast de finale en de mogelijkheid om zelf met Mortal Kombat aan de slag te gaan, zullen ook K1 fighters Sem Schilt en Remy Bonjasky het tegen elkaar opnemen in een digitale arena. Tot slot zal alles worden ondersteund door een aantal DJ’s, namelijk DJ Irwan, Lady Bee en Shagspeare, die de feestvreugde compleet maken. Het programma start om 16:00 uur en het evenement zal tot 24:00 uur duren.

Wil jij aanwezig zijn bij het NK Mortal Kombat en wil jij zelf aan de slag kunnen met het spel? Kom dan op 2 april naar Bloemendaal en wie weet kom je ons nog tegen, want wij zijn er uiteraard ook.

Als je op de hoogte gehouden wilt worden, houd deze twee dan in de gaten:
Facebook: www.facebook.com/mktournament
Twitter: @mktournament en #mktournament

  1.   
    Hotshot's avatar

    2 april, THATS MY BIRTHDAY!!

  2.   
    See4urSelf's avatar

    Cool! Gefeliciteerd!

  3.   
    kiesmaarwa's avatar

    Op welk platform wordt gespeeld dan?

  4.   
    firehopper211's avatar

    Ah sweet!! 😆 en het t’s maar een half uurtje rijden van af mijn huis 🙂 ga die dag wel even kijken,heb ik wat te doen. 😉

  5.   
    Tadao's avatar

    teveel school werk! T.T Anders had ik Graag gekomen

  6.   
    Steelpartyhat's avatar

    😥 neeeej, ben dan op vakantie 😥 😥 😥