Take-Two enthousiast over de 3DS

Het lijkt erop dat de aanstormende Nintendo 3DS geen gebrek aan ondersteuning zal ondervinden, want ook ontwikkelaar Take-Two heeft tijdens een interview bekend kunnen maken dat men enthousiast is over het stukje hardware.

Karl Slatoff, één van de grote bazen van het bedrijf, wist verder te vertellen dat Take-Two aan het observeren is wat de 3DS zoal kan doen voor de consumentenmarkt. Hetzelfde geldt volgens de beste man ook voor Microsoft’s Kinect.

“Obviously we’re excited about the 3DS. We’re looking at what it can do for the consumer market… and the same holds true for Kinect.”

  1.   
    Superwasbeer's avatar

    Nog maar 3 maandjes 🙁

  2.   
    lassieman's avatar

    nu ik heb gelezen dat de psp 2 misschien dezelfde grapics als de ps3 aan kan ben ik minder anhousiast maar hij gaat wel goed worden 8)

  3.   
    firehopper211's avatar

    k’wil wel eens de officele prijs weten voor de nederlandse shops zo dat ik em is kan pre-orderen 😡

  4.   
    Rijstekorrel's avatar

    lassieman schreef, "nu ik heb gelezen dat de psp 2 misschien dezelfde grapics als de ps3 aan kan ben ik minder anhousiast maar hij gaat wel goed worden 8) "

    Het gaat dus niet alleen maar om de grafix iets unieks als 3D is juist leuker en interessanter vind ik dan.

  5.   
    lassieman's avatar

    dat is natuurlijk wel waar, maar als je er misselijk van wordt ofzo dan ga ik liever voor de psp2 (het ligt natuurlijk ook aan de prijs 😉