All Points Bulletin begin 2011 weer speelbaar

GamersFirst heeft bekend gemaakt dat de game All Points Bulletin in begin 2011 weer speelbaar zal zijn. Onlangs kwam het nieuws al naar voren dat de ontwikkelaar van free-to-play MMO’s de rechten van de geflopte game had overgekocht. Dit is dus meteen officieel bevestigd. Volgens GamersFirst hoeven gamers die al een exemplaar gekocht hadden geen nieuwe kopie aan te schaffen.

“APB was a game that had several exceptional features and some brilliant ideas, even though it was plagued by some initial balance and monetization issues. We want to take all the unique features of this title, such as its unparalleled character, weapon and car customisation systems, and convert the game to a true free-to-play game. We are deep into the planning and early execution stages for this next chapter of APB and we will share more details in the near future. In order to put ‘Gamers First’ we will also actively engage the community in many aspects of all the planned changes.”

  1.   
    fdennis's avatar

    Het idee was uitstekend bedacht het zijn de details waardoor de game is geflopt. Zoals het betalen om te kunnen spelen en als je op een auto ruit schiet dat de ruit dan niet kapot gaat wat nogal nep is. En dat er weinig bevolking is. Als deze punten werden aangepast dan was dit een topper geweest.

  2.   
    DeAdSeYe's avatar

    Mee eens, het had een topper kunnen worden. Maar omdat het nu Free 2 Play wordt, zal er niet veel worden gedaan aan extra content, of het moet via Micro betalingen gaan.

  3.   
    SN0WIE's avatar

    haha nu heb ik 2 games voor de prijs van een. Dat is nog eens mooi!

  4.   
    DutchFreeze's avatar

    sorry, het leek me een geweldige game en ik stond op het punt hem ook daadwerkelijk te kopen, maar toen gingen de servers plat
    Dus helaas, maar dat hadden ze echt eerder moeten bedenken…

  5.   
    Gheluwe's avatar

    ziet er nie echt cool uit

  6.   
    XTR17's avatar

    Ik ga hem zeker eens uitproberen als me notebook het zal trekken ๐Ÿ˜›

  7.   
    ShadyXL's avatar

    Een free shooter is altijd welkom ๐Ÿ˜‰

  8.   
    Fox's avatar

    fdennis schreef, "Het idee was uitstekend bedacht het zijn de details waardoor de game is geflopt. Zoals het betalen om te kunnen spelen en als je op een auto ruit schiet dat de ruit dan niet kapot gaat wat nogal nep is. En dat er weinig bevolking is. Als deze punten werden aangepast dan was dit een topper geweest."

    Ten eerste het lichte niet aan het betalen. het lag voor all aan de bugs and glitches en dat het helemaal niet voor de low grafs pc was. En dat van te weinig bevolking valt ook me want ik had ALTIJD wat te doen. Oke sommige dingen waren nep. en op zich was de map ook niet echt groot maarja… Het spel was leuk om te spelen voor hoe lang het duurde maar nu vind ik me wel een beetje genaaid door EA. want eerst kon je een gratis spel krijgen en nu krijg ik een kortings bon van 20 euro.. terwijl ik 50 euro hebt betaalt. ๐Ÿ˜ก