PRIJSVRAAG: Win de actie-thriller Law Abiding Citizen op Blu-ray!

Vanaf 13 oktober is de actie-thriller Law Abiding Citizen verkrijgbaar, zowel als DVD en als Blu-ray versie. Een mooi moment om nog eens te kijken waar de film ook alweer over gaat en… om 3x een Blu-ray versie weg te geven!

Over de film:
Het gezin van Clyde Shelton wordt slachtoffer van twee brute overvallers, waarbij zijn vrouw en dochtertje vermoord worden. Aanklager Nick Rice helpt Clyde, maar kan niet meer bereiken dan de doodstraf voor één van de overvallers, terwijl de ander vrijuit gaat. Tien jaren gaan voorbij, maar Clyde lijkt niet te kunnen leven met het onrecht en het falende rechtssysteem. Hij besluit het heft in eigen handen te nemen en heeft daar zo zijn eigen, gewelddadige methodes voor…

In samenwerking met Entertainment One Benelux mogen we hele vette prijzen weggeven, want als je het goede antwoord geeft op onderstaande vraag (en je gegevens volledig invult), maak je namelijk kans op één van de drie Blu-ray versies van Law Abiding Citizen.

[PRIJSVRAAG]

Deelnemen kan tot en met woensdag 27 oktober 2010. De winnaars worden in een nieuwsbericht bekendgemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren