Sucker Punch werkt aan nieuwe IP

Sucker Punch is al sinds het jaar 2000 een PlayStation-exclusieve ontwikkelaar die met de Sly Cooper- en inFamous-series een flinke naam heeft opgebouwd. Maar tijdens een persdiner onthulde de studio zojuist dat ze momenteel bezig zijn met een compleet nieuwe IP.

Op welke platformen het spel zal verschijnen is nog niet bekend. Aangezien Sucker Punch nog steeds een priv茅-ontwikkelaar is en nog niet is overgekocht door Sony, bestaat de kans dat het hier om een multiplatform game gaat. Een soortgelijke situatie deed zich immers al eerder voor met Insomniac, ontwikkelaar van onder andere Ratchet & Clank en Resistance. Informatie over de game is nog niet bekend, maar de studio wist wel al te melden dat we sowieso geen onthulling op de komende E3 hoeven te verwachten. Een release v贸贸r het einde van 2012 lijkt hierdoor onwaarschijnlijk.

  1.   
    Daniel Z's avatar

    Ik weet niet hoe het verhaal van inFamous 2 tot zijn einde komt, maar het zou me niets verbazen als er naast deze nieuwe IP ook een inFamous 3 verschijnt.

    Sowieso kunnen we kwaliteit verwachten, want in de loop der jaren heeft Sucker Punch zich absoluut omhoog gewerkt.

  2.   
    Leon 2.0's avatar

    Ik ben benieuwd, maar het zal ongetwijfeld iets goeds worden. 馃檪 De Sly Cooper games zijn erg leuk en ook over Infamous hoor ik voornamelijk goede verhalen (zelf nog niet aangeschaft 馃槼 ).

  3.   
    killingdj0's avatar

    ik wil sly 4:(

  4.   
    ExFichter's avatar

    hmm

  5.   
    King of Heroes's avatar

    Hihi toen ik sucker punch zag staan dacht ik eerst aan de film! 馃槅 Maar ik ben beniewd wat Infamous 2 gaat geven… 馃槈

  6.   
    thoom95's avatar

    sorry hoor, maare.. wat is IP ?? 馃槼

  7.   
    Leon 2.0's avatar

    ”thoom95″ schreef, "sorry hoor, maare.. wat is IP ?? 馃槼 "

    Intellectual property. Het komt hier neer op een nieuwe titel en dus geen vervolg op een andere game. 馃檪