Rockstar van plan cheaters in Red Dead Redemption hard aan te pakken

Het Wilde Westen mag dan vol gezeten hebben met vuile cheaters op allerlei gebieden, maar het Wilde Westen in Red Dead Redemption is absoluut geen plek meer voor hem, gezien het feit dat Rockstar van plan is flink op te treden tegen hen.

In een post op Rockstar officiële blog zeggen de ontwikkelaars dat ze op de hoogte zijn dat er zich enkele rotte appels in de mand bevinden en dat ze momenteel aan het werken zijn aan nieuwe features die de ‘isolated incidents of abuse’ zouden tegen moeten gaan. Deze volgende update zou binnen een maand moeten verschijnen op XBL en PSN.

enter

Als er vervolgens cheaters worden gespot, zal er een online ban hamer voor een bepaalde periode, die Rockstar zelf bepaalt. In de update zal er daarnaast ook wat gedaan worden aan het feit dat soms mensen in Free Roams behoorlijk getreiterd worden door anderen, door constant doodgeschoten worden bijvoorbeeld.

Aan hen geeft Rockstar de mogelijkheid om dan snel te vluchten door het transporteren en respawnen in een regio van de map naar hun keuze. Daarnaast zullen de pestkoppen aangepakt worden. Wanneer ze in Free Roam een killstreak van zes hebben, zullen ze ‘Most Wanted’ worden. Deze waarschuwing informeert andere spelers van het feit dat hij of zij een ‘speler-killer’ is en daarnaast wordt er ook een hele troep NPC sherrifs op afgestuurd.

Alle maatregelen zullen genomen worden om ervan verzekerd te zijn dat ieders multiplayer ervaring eerlijk is en zo leuk mogelijk kan zijn. Fijn om te weten dat de good guys nog altijd stevig de bad guys aanpakken.

  1.   
    tebannet's avatar

    net stond Hier een ander nieuws bericht??
    Dat was een nieuws bericht van Dragon Age 2 concept Art.
    Raar 😕

    maar goed dat Rockstar daar iets aan doet.

  2.   
    Free Roamer's avatar

    mooie update nu nog in de andere games

  3.   
    M@tthijs's avatar

    tebannet schreef, "

    ”tebannet” schreef, "Mooi 🙄 "

    net stond Hier een ander nieuws bericht??
    Dat was een nieuws bericht van Dragon Age 2 concept Art.
    Raar 😕 "

    Er was even een foutje in ons systeem, het bericht over de concept art van Dragon Age 2 is nu hier te bekijken. 😉

  4.   
    klacko's avatar

    goed dat ze er iets aan doen want dat is inderdaad heel irritant, ook als je de hele tijd doodgeschoten wordt door andere mensen in free roam kan heel vervelend zijn

  5.   
    MisterMDW's avatar

    Een heel goed ideee van rockstar, alleen is het niet zo dat mensen zelf kunnen bepalen of ze een update willen installeren of niet ??? dat kreeg ik namelijk altijd wel bij updates voor mw2 en bf:bc2

  6.   
    MaTriX's avatar

    Je kan wel merken dat de school vakanties zijn begonnen.

  7.   
    dexter2's avatar

    mikeydw schreef, "Een heel goed ideee van rockstar, alleen is het niet zo dat mensen zelf kunnen bepalen of ze een update willen installeren of niet ??? dat kreeg ik namelijk altijd wel bij updates voor mw2 en bf:bc2"

    ik denk dat het net zo als een patch gaat ofzo iets

  8.   
    gouanoz's avatar

    mikeydw schreef, "Een heel goed ideee van rockstar, alleen is het niet zo dat mensen zelf kunnen bepalen of ze een update willen installeren of niet ??? dat kreeg ik namelijk altijd wel bij updates voor mw2 en bf:bc2"

    ik dacht dat je als je de update niet instaleert je niet online kan dus ze moeten wel 8)

  9.   
    MasterRG4's avatar

    moge ze ook best van mij doen in gta tbogt met die irritante helicopters 👿

  10.   
    Tadao's avatar

    eindelijk,de 1 hit kill cheaters worden irritant

  11.   
    Th3 Click3r's avatar

    Tadao schreef, "eindelijk,de 1 hit kill cheaters worden irritant"

    Zoals op elk spel zit het weer eens vol met zulke zielige personen…MW2 zit er ook vol van…

  12.   
    a88's avatar

    Go rockstar games!!! 😀

  13.   
    toeter83's avatar

    Th3 Click3r schreef, "[quote=”Tadao”]eindelijk,de 1 hit kill cheaters worden irritant"

    Wat is daar cheaten aan,een headshot is toch geen cheaten dat zijn skills.
    Maar irritant is het wel uiteraard.

  14.   
    Tadao's avatar

    [quote:1=”toeter83″]

    Th3 Click3r schreef, "

    ”Tadao” schreef, ".."

    Wat is daar cheaten aan,een headshot is toch geen cheaten dat zijn skills.
    Maar irritant is het wel uiteraard."

    ik zeg 1 hit kill, niet auto-headshot >.>er zijn mensen die met het zwakste pistool iemand in de been schieten, en dat hun slachtoffer ineens dood is

  15.   
    jessin9731's avatar

    het is goed dat ze hier wat aan doen.
    zou nexon ook eens bij combat arms moeten doen van die vieze noobs die alleen goed zijn door te cheaten. maar het is goed want dan word het spel voor veel meer mensen leuker en beter te spelen, anders gaan alleen nog maar de cheaters enzo op multiplayer! 👿

  16.   
    Rijstekorrel's avatar

    Idd wel goed dat ze dit doen want kom op bij dit spel heb je echt geen cheats nodig, Zowel offline niet wapens zat je moet gewoon ze van die gasten pakken die je neer knalt pakken en geld jatten van ze dan.
    Ik ben tussen de 35 a 40 % nu denk ik en heb nog nooit een wapen gekocht je heb er zat als je ze steeds pakt, Dus dat je die niet hoeft te kopen kan je makkelijk die huizen kopen die er zijn, En als je ook nog soms die bloemen en die beesten open snijd die dood zijn en verkoopt heb je weer goed.

    En als je het online gebruikt cheats ben je gewoon zielig dus goeie aanpak van Rockstar

  17.   
    STRAIGHT FLUSH's avatar

    Ik snap het niet, die free roam is gewoon oom mensen te killen. Ja ik snap best dat je het zielig vindt van die lui maar waarom maakt rockstar dan zo’n free roam. stel je maakt zoiets voor GTA dan zou ook iedereen elkaar afmaken. Ik snap zowiezo die hele free roam lobby niet, ipv dat ze gewoon een menu maken waar je kan kiezen wat voor modi je wilt doen dan heb je ook niet al dat gezeik.

  18.   
    Tadao's avatar

    gameshark schreef, "Ik snap het niet, die free roam is gewoon oom mensen te killen. Ja ik snap best dat je het zielig vindt van die lui maar waarom maakt rockstar dan zo’n free roam. stel je maakt zoiets voor GTA dan zou ook iedereen elkaar afmaken. Ik snap zowiezo die hele free roam lobby niet, ipv dat ze gewoon een menu maken waar je kan kiezen wat voor modi je wilt doen dan heb je ook niet al dat gezeik. "

    In free roam kan je ook samen gang hideouts uitschakelen, of iedereen uitnodigen tot een deathmatch of co-op missie. Het hoeft niet persé alleen maar elkaar killen te zijn

  19.   
    killingdj0's avatar

    :O ken je dit online spelen net als borderlands???? KOPEN KOPEN KOPEN wou ik zoiezo wel maar wou w8 of er een pc komt

  20.   
    Tadao's avatar

    ”killingdj0″ schreef, ":O ken je dit online spelen net als borderlands???? KOPEN KOPEN KOPEN wou ik zoiezo wel maar wou w8 of er een pc komt"

    hij komt niet voor de pc denk ik

  21.   
    nielz's avatar

    ik ben lvl 50 maar ben volgens mij -gelukkig- nog nooit een cheater tegegekomen.

  22.   
    Koen45's avatar

    Mooi word er echt gek van dat nutteloos gekill in een free roam lobby. En die auto aimers op expert gang/free for all matches.