Nintendo 3DS mogelijk niet de officiële naam

De Nintendo 3DS, de opvolger van de DS die 3D-functies zal bevatten, mist nog een officiële naam. Nintendo 3DS is namelijk slechts een tijdelijke naam, maar hoe gaat de nieuwe handheld dan wel heten? Op een recentelijk gehouden financiële bespreking werd Satoru Iwata, president van Nintendo, gevraagd naar de naam van de 3DS: of Nintendo de naam blijft houden of dat het apparaat een nieuwe naam zal krijgen. Zijn reactie luidde:

  “Since we’ve stated that it will go on sale during the present term, I think the formal name will be made public in the not so distant future.”

Het zou best kunnen dat de handheld Nintendo 3DS zal blijven heten, want de werktitel voor de Nintendo DS werd ook diens officiële naam. Omdat het bedrijf haar nieuwste kindje voor het eerst op de E3 zal laten zien, is het logisch dat we dan de echte naam van de 3DS krijgen te horen.

 1.   
  ckerigon's avatar

  Ik vind de 3DS een logische en prima naam.
  Khoef niet zown vage naam..

 2.   
  Hitman047's avatar

  3DS is een prima naam! 😉

 3.   
  Chikin's avatar

  3DS is goed genoeg vind ik. 😀

 4.   
  Codename_black's avatar

  Ik vind die DS gewoon onzin, ze hebben net XL. nu weer dit, nee nintendo ga maar melken in plaats van iets nieuws doen.

 5.   
  Dotz's avatar

  Codename_black schreef, "Ik vind die DS gewoon onzin, ze hebben net XL. nu weer dit, nee nintendo ga maar melken in plaats van iets nieuws doen."

  Helemaal mee eens! Ik heb me lang prima vermaakt met de NES & SNES, de 64 en GameCube heb ik niet meer gekocht.. Gewoon te weinig aan, ik heb me nog vermaakt met de Gameboy Advance! Maar daarna was het echt gauw afgelopen; Gameboy Micro was de laatste zinnige console van Nintendo! Tss! De games van nu zijn echt niet meer wat ze geweest zijn! Hoewel velen (casual?)-gamers mij tegen zullen spreken ben ik van mening dat Mario de overstap naar 3D matig heeft gemaakt! In eerste instantie was het geweldig! Natuurlijk ook nog met Paper Mario! Super! Prachtig! Maar wat is het niveau omlaag gegaan! Dit had ik nooit verwacht, maar als je nou tegen me zou zeggen dat we over 10 jaar geen Nintendo meer zouden hebben zou ik niet gek opkijken, jullie wel? De DS, DS Lite, DSi, DSXL 3DS, Wii! Het is allemaal even slecht, ik heb er geen woorden voor! Ik ben blij dat ik die consoles niet in huis heb! Waarom is Nintendo toch voor het grote geld gegaan? Ik heb het niet op de casual-rommel! De enige Nintendo-Game die ik nog steeds wil kopen is The Legend of Zelda: A Linkt to the Past! Die schijnt geweldig te zijn! Maar ik heb hem nog nooit gespeeld (schande!). Maar ach, tijd zat voor oude Nintendo-games, deze generatie Nintendo-games haalt het niveau van de vorige generaties niet meer! 👿

 6.   
  xHouse's avatar

  Ik ben de hoop opgegeven met het bijhouden van de hoeveelheid verschillende DS’s na de litle. 🙁

 7.   
  Defensie's avatar

  nintendo Ds 3D

 8.   
  FRENZY 14's avatar

  8) 8) 8) …..what’s in a name …….

 9.   
  ckerigon's avatar

  xHouse schreef, "Ik ben de hoop opgegeven met het bijhouden van de hoeveelheid verschillende DS’s na de litle. 🙁 "

  Hmm ik ken geen Nintendo DS litle 😛

 10.   
  Mitchelo3's avatar

  Dotz schreef, "

  ”Codename_black” schreef, "Ik vind die DS gewoon onzin, ze hebben net XL. nu weer dit, nee nintendo ga maar melken in plaats van iets nieuws doen."

  Helemaal mee eens! Ik heb me lang prima vermaakt met de NES & SNES, de 64 en GameCube heb ik niet meer gekocht.. Gewoon te weinig aan, ik heb me nog vermaakt met de Gameboy Advance! Maar daarna was het echt gauw afgelopen; Gameboy Micro was de laatste zinnige console van Nintendo! Tss! De games van nu zijn echt niet meer wat ze geweest zijn! Hoewel velen (casual?)-gamers mij tegen zullen spreken ben ik van mening dat Mario de overstap naar 3D matig heeft gemaakt! In eerste instantie was het geweldig! Natuurlijk ook nog met Paper Mario! Super! Prachtig! Maar wat is het niveau omlaag gegaan! Dit had ik nooit verwacht, maar als je nou tegen me zou zeggen dat we over 10 jaar geen Nintendo meer zouden hebben zou ik niet gek opkijken, jullie wel? De DS, DS Lite, DSi, DSXL 3DS, Wii! Het is allemaal even slecht, ik heb er geen woorden voor! Ik ben blij dat ik die consoles niet in huis heb! Waarom is Nintendo toch voor het grote geld gegaan? Ik heb het niet op de casual-rommel! De enige Nintendo-Game die ik nog steeds wil kopen is The Legend of Zelda: A Linkt to the Past! Die schijnt geweldig te zijn! Maar ik heb hem nog nooit gespeeld (schande!). Maar ach, tijd zat voor oude Nintendo-games, deze generatie Nintendo-games haalt het niveau van de vorige generaties niet meer! 👿 "

  Dat is nog eens een mond vol 😮 maar inderdaad Nintendo begint mij nu ook de keel uit te hangen
  😳