DRM van Alpha Protocol uitgelegd

SEGA heeft uitgelegd hoe de DRM-beveiliging op de PC van Alpha Protocol zal werken. Allereerst heet de beveiliging, zoals men eerder al onthulde, Uniloc DRM. Om de game te kunnen spelen zal je geen constante internetverbinding nodig hebben, maar je dient het spel wel eenmalig online te activeren.

Alpha Protocol kan vervolgens op maximaal vijf PC’s geïnstalleerd worden. Daarnaast voegde SEGA er nog aan toe dat ze proberen om na minimaal twee jaar na de releasedatum, de DRM-software van de game af te halen.

  1.   
    viceroy's avatar

    Yea… Want dat systeem heeft al bewezen dat het perfect werkt.. .
    (*Hint naar alle crack groeperingen)

    Op deze methode vallen ze alleen nog maar de klanten lastig.

  2.   
    MaTriX's avatar

    Na 2 jaar de beveiliging verwijderen lol altijd leuk die 5 installs.

    Maar goed kep hem op de X360 besteld dus lig er niet echt wakker van.

    En die hint naar crack groepen ach als je ziet wat men mot doen tegenwoordig om een PC game draaiend te krijgen (op het illegaal gebied) dan ben ik blij dat ik niet tot die groep meer hoor, kost je meer tijd en moeite en frustratie om een spel op een normale manier spelend te krijgen en om die reden koop ik al me games zodat ik lekker op me gemak me DVDtje of Blu ray (ligt eraan op welke console ik speel) erin stop en dan lekker op me gemak zonder frustratie kan gaan gamen.

  3.   
    Appie Wappie's avatar

    Doodschoppen die dat hele DRM bedacht heeft, ik vind echt reden om een spel niet te halen, ik wil zelf uitmaken hoevaak ik dat spel installeer en op welke pc, of als ik een nieuwe pc of onderdeel haal.. Helaas hebt EA en Ubisoft dit ook.. Wat dat betreft hulde aan Activision 😉

  4.   
    MaTriX's avatar

    Het schijnt dus dat je 5 install heb maar dat als je het spel de-installeert je er een install voor terug krijgt.