Demo Split/Second: Velocity toch niet zo exclusief

Gisteren verscheen op Xbox LIVE een demo van de spectaculaire racegame Split/Second: Velocity. De demo werd aangekondigd als Xbox 360-exclusive, maar het lijkt er toch op dat de demo niet lang exclusief blijft. Volgens de berichten zal Disney de demo namelijk volgende week uitbrengen op het PlayStation Network.

In de demo kan je gaan racen op het Airport Terminal-circuit om kennis te maken met de snelle en explosieve stijl van Split/Second.

 1.   
  Houserz's avatar

  Zo jammer weer dit.

  Breng het dan niet naar buiten als exlusief als je het wel uitbrengt op anderre platformen…

 2.   
  -050- Critical's avatar

  jeetje. je zet jezelf als ontwikkelaar wel een beetje voor paal ๐Ÿ˜ณ

 3.   
  ChielB's avatar

  Vergeet niet dat reacties en quotes van ontwikkelaars makkelijk verkeerd worden overgenomen. Het zou heel goed kunnen dat ze tijdelijk exclusief bedoelen en dat dus deze week de demo alleen op Xbox LIVE wordt uitgebracht.

 4.   
  Leon 2.0's avatar

  Alleen maar mooi voor de ps3-gamers onder ons natuurlijk. Nu nog een demo voor de pc… ๐Ÿ™„

 5.   
  MaTriX's avatar

  Wel de PSN gebruikers missen niks bijzonders.

  Kep de demo gespeeld en was nou niet bepaald onder de indruk er ziet niet echt een race gevoel in.

 6.   
  Defensie's avatar

  maak mij niet uit voor welk platvorm hij komt als het maar een leuk spel is ๐Ÿ˜‰

 7.   
  tebannet's avatar

  Microsoft staat ALWEER voor paal.:lol:
  Maar goed dat ik een PS3 heb ๐Ÿ˜ณ ๐Ÿ™„ :

 8.   
  MaTriX's avatar

  tebannet schreef, "Microsoft staat ALWEER voor paal.:lol:
  Maar goed dat ik een PS3 heb ๐Ÿ˜ณ ๐Ÿ™„ : "

  En op welke manier staat Microsoft voor paal ?, de enige die voor paal staat ben je zelf door een domme fanboy reactie te geven of het komt door je leeftijd maar ja zal wel een beetje iets van beide zijn denk ik ๐Ÿ˜‰

 9.   
  toeter83's avatar

  matrix50″][quote=”tebannet schreef, "Microsoft staat ALWEER voor paal.:lol:
  Maar goed dat ik een PS3 heb ๐Ÿ˜ณ ๐Ÿ™„ : "

  En op welke manier staat Microsoft voor paal ?, de enige die voor paal staat ben je zelf door een domme fanboy reactie te geven of het komt door je leeftijd maar ja zal wel een beetje iets van beide zijn denk ik ๐Ÿ˜‰ [/quote]

  hahahaha

 10.   
  STRAIGHT FLUSH's avatar

  matrix50″][quote=”tebannet schreef, "Microsoft staat ALWEER voor paal.:lol:
  Maar goed dat ik een PS3 heb ๐Ÿ˜ณ ๐Ÿ™„ : "

  En op welke manier staat Microsoft voor paal ?, de enige die voor paal staat ben je zelf door een domme fanboy reactie te geven of het komt door je leeftijd maar ja zal wel een beetje iets van beide zijn denk ik ๐Ÿ˜‰ [/quote]

  en dit maakt ou geen mindere fanboy? 8)
  microsoft moet ophouden met omkopen, dit bewijst weer wie een betere consol is. en dat is zeker geen iksboks die moeten cheaten want als het er op aankomt dan wint de ps3 in alle opzichten 8)

 11.   
  MaTriX's avatar

  gameshark schreef, "

  ”matrix50″ schreef, "[quote=”tebannet”].."

  En op welke manier staat Microsoft voor paal ?, de enige die voor paal staat ben je zelf door een domme fanboy reactie te geven of het komt door je leeftijd maar ja zal wel een beetje iets van beide zijn denk ik ๐Ÿ˜‰ "

  en dit maakt ou geen mindere fanboy? 8)
  microsoft moet ophouden met omkopen, dit bewijst weer wie een betere consol is. en dat is zeker geen iksboks die moeten cheaten want als het er op aankomt dan wint de ps3 in alle opzichten 8) [/quote]

  En waar maak je in mij opmerking uit dat ik reageer als fanboy, je hebt al moeite met lezen gezien ChielB al het volgende zei waar je uit kan maken dat Microsoft hier helemaal geen drol mee te maken heeft en mochten ze dat wel hebben dan mot je begrijpen dat bedrijven zo werken, oja welk bedrijf was het ook alweer dat Ghostbusters The Game tijdelijk exclusief maakte voor EU dus voor je iemand voor fanboy uitmaakt mot je eerst leren lezen hieronder voor jou nogmaals de reactie van een Hoofdredacteur.

  *Vergeet niet dat reacties en quotes van ontwikkelaars makkelijk verkeerd worden overgenomen. Het zou heel goed kunnen dat ze tijdelijk exclusief bedoelen en dat dus deze week de demo alleen op Xbox LIVE wordt uitgebracht.*

  Tevens kan je uit je hele reactie halen dat je niet alleen een fanboy bent maar ook nog een zielig ventje door iksbox te zeggen, volgens mij ben je jaloers dat je niet beide consoles hebt.
  Ik speel graag op me X360 en op me Speelstation en ik kijk niet naar welke er beter is ik kijk naar de fun factor van de games en ik moet zeggen dat ik enorm veel lol gehad heb met Splinter Cell Conviction en zo heb ik enorm genoten pas geleden van God of War 3.
  En jij geniet jij eigenlijk wel van al die mooie games op beide consoles of ga je lul raak in de rondte zeggen hoe goed je de PS3 wel niet vind terwijl je volgens mij nog nooit hebt genoten van een game op de Xbox tja ik vind zulke figuren als jij maar erg triest om dingen te zeggen waar je geen weet van hebt.

 12.   
  DutchFreeze's avatar

  Het is een moelijke keuze om nou te zeggen welke console het beste is, maar fanboys of niet. Microsoft en dan met name de afdeling die over XboxLive gaat faalt gewoon. Iedere keer weer bedrijven en uitgevers omkopen om een (tijdelijke) xbox exclusive uit te brengen is gewoon triest. Of dat de console nou beter is of niet…