Eerste DLC voor Split/Second: Velocity komt deze maand

Op de officiële facebook pagina van Split/Second: Velocity heeft ontwikkelaar Black Rock aangekondigd dat het racespel deze maand haar eerste downloadable content zal ontvangen. Het eerste pakket zal enkele nieuwe liveries bevatten waarmee je jou bolides er nog vetter uit kan laten zien. Het tweede pakket, genaamd High Octane, brengt een nieuwe auto om mee te scheuren. Deze supercar is op de screenshot hieronder te zien. Het derde pakket dat in augustus zal verschijnen bevat een auto gebaseerd op de Ryback Cyclone die al in het spel aanwezig is. De ontwikkelaar geeft dit derde pakket gratis weg om de community te bedanken.

In september kunnen we nog meer DLC verwachten en volgens het bedrijf zal het dan om een groter pakket gaan. In dit pakket zal in ieder geval een nieuw gebied om te racen aanwezig zijn, maar over de rest van de inhoud is nog niets verteld. Al deze nieuwe content verschijnt zowel op Xbox LIVE als het PlayStation Network, maar precieze data en prijzen zijn nog niet vrijgegeven. Een grote verrassing is deze DLC niet en erg veel spannende content lijkt het ook nog niet toe te voegen, al kunnen nieuwe auto’s en omgevingen natuurlijk nooit kwaad.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  HardCoreGamer™'s avatar

  Om meteen weer 5 tot 10 euro uit te geven voor deze DLC… Sla ik dit even over 🙁

 2.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Auto’s, nah! Ik wil inderdaad nieuwe Raceparcours om op te scheuren, want de oude beginnen een beetje te vervelen nu ik weet wat en waar alle triggers zijn om je tegenstanders zuur te maken.

 3.   
  7lotus94's avatar

  Niet voor pc?

 4.   
  DeAdSeYe's avatar

  Had meer van het spel verwacht, als je weet waar alles zit is het vrij snel saai. Spel is ook vrij snel om uit te spelen. Mooi spel, goed concept maar het spel is nogal vrij beperkt.

 5.   
  jesse888's avatar

  ik wacht wel op split second 2 😛