Rockstar: Ontwikkeling Red Dead Redemption was zeer uitdagend

Dan Houser, co-president van Rockstar, heeft laten weten dat de ontwikkeling van Red Dead Redemption erg uitdagend is geweest. De shooter, met een gevariëerde open wereld in het Wilde Westen, is echter wel het wachten meer dan waard, zo laat Houser weten:

    “This project has been long, gruelling and enormously challenging for us, despite our massive experience at making open world games, the big team we have on the project, our strong technology base in RAGE and experience of making Red Dead Revolver.

    For the game to be fun and engaging and everything we hoped it could be, we had to include a huge range of classic western moments – stand-offs, duels, stagecoach fights, gunfights on trains, hold-ups, bounty hunting, and so on. This is the strength of the game, but doing this in a seamless way in a massive open world was a huge challenge.”

Vanaf 21 mei kunnen Europese gamers met een PlayStation 3 of Xbox 360 helemaal Wild worden van deze titel. Je kunt ook nog altijd even genieten van de recent verschenen gameplay trailer, over het leven in het Wilde Westen en de mogelijkheden van de game.

  1.   
    gragon3's avatar

    WOO! Die ga ik zo halen 😀

  2.   
    BulletKill's avatar

    Kan nie wachteeeeeeeeeeeen.

  3.   
    Houserz's avatar

    Dit word mijn gamepie hier kan ik me net zo verliezen als in GTA-4

    Blij dat het dezelfde ontwikkelaar is 🙂

    YEAH!

  4.   
    Moon-Hero's avatar

    Ik ga hem binnenkort Pre-orderen! 😳

  5.   
    STRAIGHT FLUSH's avatar

    ik weet niet hoe hij is geworden. maar het lijkt me zeker lastig. de juiste verhouding vinden waar je mensen moet stoppen want ja op een prairie is het best lastig om mensen te plaatsen. en alleen in de dorpen mensen is ook weer zo saai. ik hoop dat ze die goede verhouding hebben gevonden. maar we zullen zien ik kijk er in ieder geval al naar uit. 8) 😀

  6.   
    Xtremie's avatar

    Ik hoop dat deze game zijn verwachtingen waarmaakt.

  7.   
    JonsoN's avatar

    Ik als gemedesigner in opleiding wil wel geloven dat het een hele klus is geweest, dat zie je pas in als je er ook echt mee te maken hebt,

    Respect!:)

  8.   
    Rijstekorrel's avatar

    Maar het spel ziet er ook gewoon echt vet uit 😀