Electronic Arts onthult Skate 3 voor mei 2010

Electronic Arts heeft zojuist Skate 3 onthuld, een nieuwe skategame voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Een belangrijke nieuwe feature van de game is team-based co-op gameplay. Hiermee kan je samen met je vrienden als groep skaten, meedoen met groepsuitdagingen en elkaar helpen bij het opbouwen van carrière.

Daarnaast is de game voorzien van een uitgebreide toolset om video’s te maken en skate parks te ontwerpen. Ook is er een nieuwe skateschool om alle moves te leren. Mensen die Skate 3 als pre-order al bestellen krijgen daarnaast een unlock code voor het Black Box Distribution Skate Park, de thuisbasis van de skateteams Zero, Mystery en Fallen.

Skate 3 verschijnt medio mei 2010 voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Check ook snel de Teaser Trailer.

 1.   
  Spam-Fischer's avatar

  zow dat duurt nog lang

  op die datum heb ik alweer zomervakantie

 2.   
  Daniel Z's avatar

  Hopelijk gaan ze over Skate 1 heen, vond zelf dat Skate 2 minder was dan het eerste deel.

  Maar ik ben erg benieuwd wat er van komt 🙂

 3.   
  Rijstekorrel's avatar

  ik heb skate geprobeerd vond er niks aan

 4.   
  delta62's avatar

  Skate 2 is inderdaad minder dan 1. Skate 1 voelde echt realistisch. Gewoon naar de skate shop en daar wat kleren kopen. Dan weer even naar het skate park. Vrienden ontmoeten, echt vet gewoon. Het zou je zo in het echt gebeuren. Skate 2 gaat toch wat meer de Tony hawk kant op. Big drops, hoge airs en hall of meat zijn een paar voorbeelden. Daar vind ik niets mis mee maar ik miste het gevoel uit skate 1.