Skate 4 verschijnt mogelijk in 2018 voor Xbox One en PlayStation 4

Sinds de release van Skate 3 in 2010 zijn er voor het eerst geruchten over een mogelijk vervolg van deze skategame. Acht jaar later plaatst een Zweedse webwinkel, webhallen.com, Skate 4 in hun catalogus met een mogelijke cover.

Volgens de webwinkel zou Skate 4 in 2018 moeten verschijnen voor PlayStation 4 en Xbox One. Beide versies zouden te koop zijn voor 599 Zweedse Kronen, wat omgerekend de standaard zestig euro is.

In 2017 gaf Electronic Arts’ Senior Manager Daniel Lingen al een hint naar een vierde Skate-game met een tweet. Dit bericht werd aanvankelijk als een grap opgevat, omdat er verder geen concreet bewijs was over een mogelijke Skate 4.


Opvallend genoeg plaatste Webhallen op diens website dus niet alleen een verkooppagina voor Skate 4, ook een omhulsel van het doosje werd al aangetroffen. De kans bestaat dat het in beide gevallen om een placeholder gaat, maar wie weet…

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  Benieuwd of het wat word. Ga het zeker in de gaten houden, Maar wacht eerst de beelden ervan af [gameplay beelden wel te verstaan]

 2.   
  Tom's avatar

  Ik wacht eerst een officiële onthulling af, voordat ik er überhaupt aan begin te denken. De game is nog niet eens aangekondigd.

  Dat gezegd te hebben, is dit natuurlijk wel weer een leuk gerucht om te lezen. Als Lingen nou ook weer even van zich laat horen en EA gewoon over de streep trekt, zou dat wel zo fijn zijn.

 3.   
  Linkje's avatar

  Nice!

 4.   
  Mandamo's avatar

  Als het al gebeurt zal het niet door Black Box ontwikkeld worden. Hopen op een wonder.

 5.   
  Daniel Z's avatar

  Laat maar komen. Er verschijnen veel te weinig skategames en de laatste was ook niet heel fraai. Die had net als Kingdom Come ook 40GB aan patches mogen krijgen. #RIPTHPS5