Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Modern Warfare 2 verschijnt ook in stripvorm

Filmgames, gamefilms, action-figures, artbooks en natuurlijk ook stripboeken. Het lijkt de laatste jaren steeds meer een must te worden naast je game ook gerelateerde accessoires uit te brengen. Zo komt Call of Duty: Modern Warfare 2 in stripvorm uit, aldus Robert Bowling van Infinity Ward.

De comic over de aankomende shooter zal uit zes delen bestaan en gaat Modern Warfare 2: Ghost heten. De stripserie zal worden gemaakt door Wildstorm, onderdeel van DC Comics, welke ook verantwoordelijk was voor de strips van World of Warcraft en Prototype. Daarnaast wordt het verhaal geschreven door David Lapham, bekend van Stray Bullets.

Het is nog niet precies bekend wanneer de strip over Modern Warfare 2 verschijnt, maar het lijkt logisch dat het eerste deel in november verschijnt, samen met de release van de game. Hieronder de eerste afbeelding van de comic.


Modern Warfare 2 is alweer het zesde deel uit de Call of Duty-serie, met รฉรฉn uitzondering dat de game niet langer Call of Duty in de naam draagt. Dit deel komt weer uit de studio’s van Infinity Ward, die ook al aan de eerste Modern Warfare werkte. Verwacht actie op besneeuwde bergen, een sneeuwscooter en vanuit de sloppenwijken van Braziliรซ. Daarnaast keren ook enkele bekende namen terug uit Call of Duty 4: Modern Warfare, zoals ‘Soap’ MacTavish.

Lees meer over Modern Warfare 2 in onze E3-preview!

Modern Warfare 2 wordt rond 10 november van dit jaar verwacht voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

  1.   
    Moon-Hero's avatar

    Geinig ๐Ÿ˜€

  2.   
    Verbeemen's avatar

    cool

  3.   
    Thazero's avatar

    Awesome ๐Ÿ™‚

  4.   
    gappower's avatar

    zalig ๐Ÿ˜‰

  5.   
    Jarek's avatar

    Grappig idee ๐Ÿ˜€

  6.   
    gebruiker50081's avatar

    Leuk ๐Ÿ˜›

  7.   
    Menyz0r's avatar

    naise ๐Ÿ™‚

  8.   
    craz's avatar

    Vet ๐Ÿ˜€

  9.   
    NaabSchaap's avatar

    wedstrijd wie het kortste antwoord kan posten? ik vind een strip op zich leuk, maar het is een grappige extra niet een vereiste dat ik zo ga stellen na deze ene strip.

    voor de rest vind ik het wel zonde van het geld, stop het geld om het te maken liever in de game:)

  10.   
    Neolite's avatar

    Wat zijn we toch weer lekker inhoudelijk aan het posten. ๐Ÿ™„
    Het is en blijft een manier om extra inkomsten te genereren. En het is natuurlijk logisch dat ze dit doen want het spel gaat gewoon heel erg goed verkopen en de game heeft een hele schare fans achter zich staan. Waarvan er genoeg de strip zullen kopen. Alleen vind ik het persoonlijk jammer dat ze dit doen. Het zou in mijn ogen bij de game moeten blijven en als ze dan een strip maken. Doe de strip dan bij de special edition. ๐Ÿ˜‰

  11.   
    Rikki's avatar

    Ga ik wel downloaden als een E-Book ๐Ÿ˜›

  12.   
    DutchACfreak's avatar

    haha grappig

  13.   
    triggermike's avatar

    schitterend

  14.   
    nickkok14's avatar

    zal goed verkopen 8) 8)

  15.   
    anilcan96's avatar

    ze bedenken ook alles voor dat spel. Aan de ene kant is het wel leuk en grappig, maar aan de andere kant is het wel zonde van het geld.