Eerste beelden Guild Wars 2 waarschijnlijk op Gamescom

Het is al een tijdje stil rondom Guild Wars 2, maar NCsoft gaat hier op de Gamescom waarschijnlijk verandering in brengen. Het bedrijf is namelijk van plan om de eerste trailer van de MMO op deze beurs te laten zien. NCsoft heeft hier zelf nog niets over bekendgemaakt, maar op de website van de Unterhaltungssoftware Selbstkontrolle (USK) staat wel een rating van de speciale Guild Wars 2 Gamescom trailer.

De USK heeft de vermelding van de trailer inmiddels van hun website afgehaald en een deel van de Guild Wars-community denkt dat er juist een grote kans is dat de eerste beelden van Guild Wars 2 op de aankomende editie van PAX te zien zullen zijn. De Gamescom is in ieder geval nog maar een week van ons verwijderd en we zullen dan ook zeker een kijkje nemen op de stand van NCsoft.


Guild Wars 2 zet zich af van de traditionele formule en heeft vele nieuwigheden te bieden ten opzichte van het eerste deel. Het verhaal speelt zich honderden jaren na het origineel af en dat brengt enkele nieuwe speelbare rassen met zich mee. De Sylvari, Asuras, Norn en de welbekende Charr gooien zich dit keer in de strijd. Het is niet mogelijk zijn om karakters te switchen tussen Guild Wars 1 en 2, maar titels en andere achievements kunnen wel door de Hall of Monuments naar de andere wereld worden overgebracht

Ook zal Guild Wars 2 de honger stillen voor mensen die klaagden over het lage maximum level, want ArenaNet overweegt om een helemaal géén grens te stellen. Er doen geruchten de ronde over een non-lineaire verhaallijn waarin je verschillende keuzes moet maken die invloed hebben op een verdere spelverloop. Ook het point-and-move systeem wordt afgeschaft om een grotere vrijheid voor te schotelen waarin je op objecten kan springen en in rivieren kan zwemmen. Dit wordt allemaal prima weergegeven dankzij gloednieuwe engine. Guild Wars 2 bedraagt opnieuw geen maandelijkse kosten.

Guild Wars 2 zal in 2010 of 2011 verschijnen voor de PC.

 1.   
  NoFearz's avatar

  Ik heb Guild Wars 1 met alle uitbreidingen een tijdje geleden gekocht en nog lang niet uitgespeeld xD

 2.   
  Ika Q's avatar

  oooww shiit, Kan niet wachten. Heb Guild Wars nog steeds op me pc staan (na 4 jaar), PvP is teh 0wnage 😛

 3.   
  brend5's avatar

  ik heb 1 maar ik speel het nooit

 4.   
  Chikin's avatar

  Hmm oke mooi… Lekker nieuwe rassen en inderaad hogere level 🙂

 5.   
  Xanem's avatar

  Mooi. Ik ben al een flinke tijd aan het wachten op nieuws over dit spel.

 6.   
  martyntjee's avatar

  factions nightfall en eye of the north toch behoorlijk lang gespeelt 😆
  kijk hier al ene tijdje naar uit 🙂

 7.   
  PRO Uzumyo's avatar

  Ik wil deze game echt zo graag heb alle gw uitgespeeld met me warrior 😛

 8.   
  SN0WIE's avatar

  Guild wars is een echt vette mmo en gratis kan niet wachten op deel 2