Gears of War 2 multiplayer gratis voor Silver-leden dit weekend

Epic Games startte enkele dagen terug een heuse Gears of War 2 Double XP Week, die nog tot aanstaande maandag duurt. Daar laat men het niet bij, want dit hele weekend is de game namelijk ook volledig toegankelijk voor Xbox Live Silver-leden.

Xbox 360-gamers zonder Xbox Live Gold kunnen zodoende tot maandag 3 augustus, rond het einde van de middag, de multiplayer van Gears of War 2 spelen.

Een ideale kans dus om eens met de verslavende multiplayer van Gears of War 2 in aanraking te komen.


Gears of War 2 is het vervolg op de Xbox 360-topper uit 2006, die eind 2007 ook voor de PC-verscheen. Deze tweede game uit de trilogie wordt ontwikkeld met behulp van de Unreal Engine 3.5, waarmee we nog mooiere graphics mogen verwachten. Daarnaast bevat de game vier nieuwe wapens, extra melee moves en is het mogelijk om luchtvoertuigen te besturen. Ook de speelduur van de game wordt door Epic aangepakt, want de game zal een dubbele speelduur krijgen vergeleken met het origineel.

Lees meer over Gears of War 2 in onze knallende review!

Gears of War 2 is reeds verschenen voor de Xbox 360.

 1.   
  M@tthijs's avatar

  Goede actie! *thumbs up*

 2.   
  delta62's avatar

  Ze willen de online community een oppepper geven. En dat is gelukt want ik speel weer Gears 😉

 3.   
  amine98324's avatar

  net als ik member ben is her gratis pff

 4.   
  N360Gamer's avatar

  Respect voor Epic Games als ze dit nou eens permanent zouden doen, dat vind M$ waarschijnlijk nooit goed, mja nooit geschoten is altijd mis 😆