Gears of War Triple Pack aangekondigd

Er gingen al eerder geruchten, maar Microsoft heeft vandaag bevestigd dat er daadwerkelijk een Gears of War Triple Pack op komst is. Deze bundel zal de eerste twee delen van de GOW-franchise bevatten plus de Road to Ruin campagne. Het pakket zal op 15 februari in Amerika verschijnen en zal een adviesprijs van $29,99 met zich meedragen. Een Europese releasedatum is nog onbekend.

Alle drie de titels bevatten in totaal maar liefst 38 multiplayer maps, maar het Gears of War Mappack 1 en Hidden Fronts Mappack zullen niet op het schijfje staan. Deze kun je vanaf de release echter gratis van Xbox Live downloaden. In tegenstelling tot Epic’s andere game, Bulletstorm, die tevens in februari zal verschijnen, bevat dit spel geen toegangscode tot de Gears of War 3 beta. Zodra Microsoft een Europese releasedatum onthult laten we het je uiteraard weten.

 1.   
  STRAIGHT FLUSH's avatar

  haha dacht eerst dat ze Gears 3 er ook bij hadden zitten maarja toch niet… wat ik wel jammer vind is dat europa altijd achtergesteld wordt.

 2.   
  geart96's avatar

  Dit is mischien wel wat van mij omdat ik nog geen één Gears of War game heb voor m’n xbox 😳 . En daarna mooi GOW 3 kopen!

 3.   
  Taz25's avatar

  ”geart96″ schreef, "Dit is mischien wel wat van mij omdat ik nog geen één Gears of War game heb voor m’n xbox 😳 . En daarna mooi GOW 3 kopen!"

  das jammer man het zijn mooie games met goede SP en MP 😉

 4.   
  I_Eat_Noobsz's avatar

  ”Taz25″ schreef, "[quote=”geart96″]Dit is mischien wel wat van mij omdat ik nog geen één Gears of War game heb voor m’n xbox 😳 . En daarna mooi GOW 3 kopen!"

  das jammer man het zijn mooie games met goede SP en MP 😉 [/quote]

  daar ga je nou net de fout in 🙂

 5.   
  GameAC's avatar

  Beetje misleidend om het Triple pack te noemen. Dan verwachten mensen Gears 3 er ook bij.

 6.   
  crazyshine4722's avatar

  Misterkurdi schreef, "

  ”Taz25″ schreef, "[quote=”geart96″].."

  das jammer man het zijn mooie games met goede SP en MP 😉 "

  daar ga je nou net de fout in 🙂 [/quote]

  Waarmee de fout in dat hij ze nooit heeft gehaald of dat ze goed te doen zijn ik speel nog steeds gears of war 2 online en ik heb speciaal bulletstorm gepreordered alleen maar voor GOW 3 beta en bulletstorm is een mooi extraatje. Voor my is gears of war beste game die er is. ( myn mening) 😳