Gears of War 2 geeft cadeautjes met Valentijnsdag

De ontwikkelaar van Gears of War 2, Epic Games, heeft romantische plannen voor Valentijnsdag. Tussen 8 en 14 februari (onder voorbehoud) verdien je in de multiplayer van Gears of War 2 meer experience dan normaal. Zo zullen ‘revives’ je dubbele punten geven in elke willekeurige modus, evenals dat je dubbele experience verdient in de Horde en Wingman modus.

De precieze details zijn nog niet bekend, maar voor alle ongeschoren en ongewassen single gamers hoeft Valentijnsdag geenszins een depressieve aangelegenheid meer te zijn. Olie je wapens en train je triggervinger dus maar voor een paar dagen flink knallen met Gears of War 2.


Gears of War 2 is het vervolg op de Xbox 360-topper uit 2006, die eind 2007 ook voor de PC-verscheen. Deze tweede game uit de trilogie wordt ontwikkeld met behulp van de Unreal Engine 3.5, waarmee we nog mooiere graphics mogen verwachten. Daarnaast bevat de game vier nieuwe wapens, extra melee moves en is het mogelijk om luchtvoertuigen te besturen. Ook de speelduur van de game wordt door Epic aangepakt, want de game zal een dubbele speelduur krijgen vergeleken met het origineel.

Lees meer over Gears of War 2 in onze knallende review!

Gears of War 2 is reeds verschenen voor de Xbox 360.

 1.   
  Kilerden's avatar

  ah, niks gezelliger dan valentijnsdag doorbrengen dan met gears?

 2.   
  nuclearnemo's avatar

  Zullen alle vriendinnen van gamers blij mee zijn….xD

 3.   
  Ika Q's avatar

  Kilerden schreef, "ah, niks gezelliger dan valentijnsdag doorbrengen dan met gears?"

  yup, Locust hebben ook liefde nodig 😀

 4.   
  Pack Leader's avatar

  Dus nu komen alle mannen samen om te gamen terwijl die dag bedoeld is om juist man en vrouw samen te brengen. 😉

 5.   
  STRAIGHT FLUSH's avatar

  ik vind het wel leuk bedacht maar op VALENTIJNSDAG, kom op zeg doe dan tijdens de feestdagen verkopen ze mss ook nog wat extra games.

 6.   
  delta62's avatar

  ”Jeuj het is valentijn, laat ik eens lekker Locust gaan knallen”

  Dus niet…

 7.   
  Tom's avatar

  Ach joh, mijn vooralsnog onbekende, grote liefde moet toch een beetje teamwork in Gears kunnen waarderen. Is het dan niemand opgevallen dat alleen de echt teamwork-eisende modi en features je dubbele punten opleveren? 😉