Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Alpha Protocol Developer Walkthrough 2

Alpha Protocol plaatst je in de schoenen van Michael Thorton, een beginnend geheim agent in de stijl van James Bond, Jack Bauer en Jason Bourne. Gedurende de game kan je 10 skills verbeteren, elk met 10 ranks, om uiteindelijk een ultieme superspion te worden. De combat en gameplay bestaat uit real-time actie, waarbij je kunt rekenen op een third-person perspectief zoals in Mass Effect. De besturing is opgezet zoals die van BioShock, waarmee je door diverse gadgets kunt navigeren. Het upgraden van je krachten is ook van invloed op de manier waarop je situaties kunt waarnemen.

Verwachte diepe en doorlopende dialogen zoals in Mass Effect en je kunt ook verschillende paden kiezen tijdens het spelen, afhankelijk van je stemming of een rustige of ongeduldige aanpak je voorkeur heeft. Je zult voor je missies over de hele wereld reizen en romances spelen ook een grote rol, aangezien je regelmatig met verleidelijke vrouwen te maken zult hebben.

Lees voor meer informatie over Alpha Protocol ook eens onze E3-preview!

Alpha Protocol zal in oktober verschijnen voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3. Bekijk nu deze nieuwe trailer met een tweede Developer Walkthrough.

 1.   
  Alfa Warrior's avatar

  Lijkt me een leuk spel als je van verhaal lijnen houd.

 2.   
  )GN(-Erik's avatar

  Heel veel dingen uit deze game zijn gewoon gejat van andere games ๐Ÿ™„

 3.   
  Neolite's avatar

  )GN(-Erik schreef, "Heel veel dingen uit deze game zijn gewoon gejat van andere games ๐Ÿ™„ "

  Beter goed gejat dan slecht verzonnen. En tegenwoordig is bijna alles gejat, verhaallijnen zijn meestal origineel, maar gameplay is meestal gejat. ๐Ÿ˜‰