Overlord II krijgt DLC

Zoals wij allemaal weten is Overlord II reeds verschenen op de PC, Xbox 360 en PlayStation 3 en kunnen wij wederom aan de slag met de hondsgemene minions. Triumph Studios is nu ook van plan om downloadable content uit te brengen voor het tweede deel in de serie. Sterker nog, volgens Lennart Sas, de grote man van Triumph Studios, zijn ze er al hard mee bezig:

  “We’re actually working on that now and it’ll be announced soon.”

Binnenkort kunnen wij dus meer informatie verwachten over de DLC voor Overlord II.


Overlord II is het nieuwste deel van de Overlord-serie en belooft er beter maar vooral nog gemener uit te zien. In deze sequel speel je een nieuwe Overlord die met een nog krachtiger leger van Minions het opneemt tegen een volledig keizerrijk in een episch avontuur, geïnspireerd door de opkomst van het Romeinse Rijk. De Minions zijn deze keer slimmer, dodelijker en ook zeker grappiger, maar bovenal klaar om op grote schaal te vechten tegen de legioenen van het Glorieuze Rijk. Zoals altijd doen de Minions alles wat de Overlord van hen verlangt.

Overlord II is reeds verschenen voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

 1.   
  gamer07nl's avatar

  Leuk. Maar waarom een Engelse uitleg van een Nederlands bedrijf 😀 😛

 2.   
  ChielB's avatar

  Omdat het interview met een Engelse site was. Wel zo duidelijk voor iedereen. 😉

 3.   
  Alias's avatar

  Leuk om te lezen dat ze er nog wat meer dingen voor gaan uitbrengen. Vind de game erg leuk en zitten ook hier en daar een paar leuke verbeteringen in ten opzichte van het eerste deel. Multiplayer kan ik nog niet veel over zeggen die heb ik nog niet uitgeprobeerd.

  Hoop dat ze deze DLC ook voor de pc versie uit gaan brengen. 🙂

 4.   
  amine98324's avatar

  kost een dlc voor ps3 geld?
  krijg binnekort internet waarmee je op ps3 kan/ 😆

 5.   
  joep516's avatar

  waarschijnlijk wel 😉