Overlord II DLC Battle Rock Nemesis vanaf vandaag op Xbox Live

Ontwikkelaar Triumph Studios liet eerder al los dat er downloadable content (DLC) zou verschijnen voor Overlord II en inmiddels is dit ook gebeurd. De DLC is genaamd Battle Rock Nemesis en is te downloaden tegen een vergoeding van 400 Microsoft Points.

Deze extra content voegt de imposante Battle Rock-arena toe aan de Netherworld, alwaar je diverse nieuwe combat challenges kunt uitvoeren. Oefen tegen Nordburg Hunters en Gnomes in enkele oefenrondes en ga daarna door voor het echte werk tegen diverse pittige vijanden, zoals de Satyr, de Empire’s Champion en de Phoenix. Door het verslaan van alle bosses kan je tevens 100 punten aan Achievements vrijspelen.

Battle Rock Nemesis is al verschenen op het PlayStation Network met een prijskaartje van €3,99. Men zal binnenkort nog onthullen welke plannen er zijn om downloadable content naar de PC-versie te brengen.


Overlord II is het nieuwste deel van de Overlord-serie en belooft er beter maar vooral nog gemener uit te zien. In deze sequel speel je een nieuwe Overlord die met een nog krachtiger leger van Minions het opneemt tegen een volledig keizerrijk in een episch avontuur, geïnspireerd door de opkomst van het Romeinse Rijk. De Minions zijn deze keer slimmer, dodelijker en ook zeker grappiger, maar bovenal klaar om op grote schaal te vechten tegen de legioenen van het Glorieuze Rijk. Zoals altijd doen de Minions alles wat de Overlord van hen verlangt.

Lees meer over deze game in onze Overlord II-review!

Overlord II is reeds verschenen voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

 1.   
  herokillernl's avatar

  ohh lol microsoft had weer een stomme fout gemaakt want hij stond er ongeveer rond 2 uur voor gratis op.
  ik keek gewoon bij new add ons en toen zag ik deze dlc en heb ik hem gedownload voor 0 ms points :D:D
  heeft iemand anders hem ook voor niks????

 2.   
  Infector's avatar

  herokillernl schreef, "ohh lol microsoft had weer een stomme fout gemaakt want hij stond er ongeveer rond 2 uur voor gratis op.
  ik keek gewoon bij new add ons en toen zag ik deze dlc en heb ik hem gedownload voor 0 ms points :D:D
  heeft iemand anders hem ook voor niks???? "

  You lucky Bastard 😮

 3.   
  Jesper's avatar

  Zal ik Overlord II toch eerst moeten uitspelen he 😛