Volgende week eerste trailer van Red Dead Redemption

Rockstar Games onthulde eerder dit jaar al dat er gewerkt wordt aan de westerngame Red Dead Redemption, een vervolg op het in 2004 verschenen Red Dead Revolver. De ontwikkeling is in handen van Rockstar San Diego en de game wordt in de herfst van dit jaar verwacht voor de Xbox 360 en PlayStation 3.

Sinds de aankondiging bleef het echter vrij stil rondom deze game, maar volgens een recente mailing van Rockstar kunnen we volgende week een eerste trailer verwachten van Red Dead Redemption. Meer informatie gaf men niet, dus we zullen nog een paar dagen geduldig moeten wachten op de eerste beelden.

Red Dead Redemption speelt zich af in het Wilde Westen rond het begin van de 20e eeuw, een tijd waarin de gevaarlijke, uitgestrekte gebieden steeds meer moeten toegeven aan de invloed van de regering en de groei van het Industriële Tijdperk. Het verhaal draait om de voormalige bandiet John Marston en neemt ons mee op een groots avontuur over de Amerikaanse grens. Verwacht een open wereld om te verkennen vol dorpjes, prairies met gevaarlijke dieren en verraderlijke bergpassen. Tijdens je reis raak je regelmatig verzeild in hevige vuurgevechten en strijd je met en tegen diverse unieke personages.

Red Dead Redemption is zodoende een episch verhaal over de ondergang van het Wilde Westen en alle schietgrage mensen in deze regio. Aan de basis van de game ligt de krachtige RAGE engine van Rockstar, die voor mooie graphics en een sfeervolle wereld moet zorgen.

Red Dead Redemption verschijnt in de herfst van dit jaar voor de Xbox 360 en PlayStation 3.

 1.   
  Rijstekorrel's avatar

  ben benieuwd red dead revolver was wel vet 😀

 2.   
  Vinstaro's avatar

  Ah ik hou echt van Western spellen als die nou ook nog ff een free roaming of RPG word ah wat vind ik dit vet nu alleen maar hopen dat de graphics goed zijn!!

 3.   
  RinusReetRidder's avatar

  Volgens mij wordt het wel een beetje free-roaming maar dan gewoon als shooter. Heb er wel zin in 😆