Zombies en een richtkruis op nieuwe screenshots RE: The Darkside Chronicles

Capcom weet ons vandaag weer te verblijden met zowaar 36 nieuwe screenshots van Resident Evil: The Darkside Chronicles, een on-rails shooter voor de Nintendo Wii. Onderaan dit bericht kun je alvast een voorproefje vinden, de overige 30 screenshots zijn hier te bekijken.


Het verhaal van Resident Evil: The Darkside Chronicles is gebaseerd op Resident Evil 2 en bevat de populaire personages Leon Kennedy en Claire Redfield. De on-rails gameplay en actieve camera zorgen voor een spannende “Chronicles” survival-ervaring. Net als vorige deel is het een first-person game met extreme shooting gameplay en interactie met de omgeving. Daarnaast wordt het verhaal van Umbrella Chronicles verder uitgebreid en aangevuld.

De game is in co-op te spelen met een vriend, of laat de AI je medespeler besturen. Het nieuwe Evade-systeem zorgt er voor dat je nog intensiever kunt vechten met behulp van de Wii Remote.

Resident Evil: The Darkside Chronicles verschijnt op een nog onbekende datum voor de Wii.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Verbeemen's avatar

    nogal comicbook achtig

  2.   
    Machtaman's avatar

    Veel nieuws vandaag zeg 8)

  3.   
    ckerigon's avatar

    Hmm dat roze beest lijkt wel gekopieerd van Dead Space voor de wii 😛

    EDIT: ik zie net op andere site’s dat ze nog wat extra’s pics hebben en een ingame trailer wrm is die hier niet tezien het zag er zkr veel belovend uit (grafisch).

    Dus voor de liefhebbers een link:

    http://www.ninyou.nl/alles/article/12738/darkside-chronicles-media/p1/

  4.   
    Jonah's avatar

    ”kitt.h.3″ schreef, "Hmm dat roze beest lijkt wel gekopieerd van Dead Space voor de wii 😛

    EDIT: ik zie net op andere site’s dat ze nog wat extra’s pics hebben en een ingame trailer wrm is die hier niet tezien het zag er zkr veel belovend uit (grafisch).

    Dus voor de liefhebbers een link:

    http://www.ninyou.nl/alles/article/12738/darkside-chronicles-media/p1/"

    De trailer wordt op een later tijdstip op de website geplaatst en zoals je vast al gezien hebt, bevatten die screenshots een watermerk. 😉

  5.   
    Carlzz's avatar

    ziet er best leuk uit voor een wii 😀