Releasedatum Resident Evil: The Darkside Chronicles bekend

Resident Evil: The Darkside Chronicles moet straks weer voor genoeg spanning en zombies zorgen op de Nintendo Wii. Een releasedatum liet nog altijd op zich wachten, maar vandaag is bekend geworden dat de game op 27 november in Europa wordt uitgebracht.

Verder liet Capcom weten dat de game ook gebundeld met de Wii Zapper in de winkels zal verschijnen. De Zapper zagen we eerder al samen met Link’s Crossbow Training.


Het verhaal van Resident Evil: The Darkside Chronicles is gebaseerd op Resident Evil 2 en bevat de populaire personages Leon Kennedy en Claire Redfield. De on-rails gameplay en actieve camera zorgen voor een spannende “Chronicles” survival-ervaring. Net als vorige deel is het een first-person game met extreme shooting gameplay en interactie met de omgeving. Daarnaast wordt het verhaal van Umbrella Chronicles verder uitgebreid en aangevuld.

De game is in co-op te spelen met een vriend, of laat de AI je medespeler besturen. Het nieuwe Evade-systeem zorgt er voor dat je nog intensiever kunt vechten met behulp van de Wii Remote.

Resident Evil: The Darkside Chronicles verschijnt 27 november voor de Wii.

  1.   
    ckerigon's avatar

    Yes die ga ik echt wel een keertje halen 😀