Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe gameplay: Resident Evil: The Darkside Chronicles PAX 09 Trailer #2

Het verhaal van Resident Evil: The Darkside Chronicles is gebaseerd op Resident Evil 2 en bevat de populaire personages Leon Kennedy en Claire Redfield. De on-rails gameplay en actieve camera zorgen voor een spannende “Chronicles” survival-ervaring. Net als vorige deel is het een first-person game met extreme shooting gameplay en interactie met de omgeving. Daarnaast wordt het verhaal van Umbrella Chronicles verder uitgebreid en aangevuld.

De game is in co-op te spelen met een vriend, of laat de AI je medespeler besturen. Het nieuwe Evade-systeem zorgt er voor dat je nog intensiever kunt vechten met behulp van de Wii Remote.

Resident Evil: The Darkside Chronicles verschijnt op 27 november voor de Nintendo Wii. Bekijk nu snel deze tweede gameplay trailer van PAX 09.

  1.   
    Verbeemen's avatar

    ziet er ook leuk uit ๐Ÿ™‚

  2.   
    )GN(-Erik's avatar

    Kwist niet dat schietbaanparcours ook zo eng waren ๐Ÿ˜›

  3.   
    Infector's avatar

    Blijkbaar he.

    Weer een Resident Evil!!
    Kan niet wachten tot ie in de rekken ligt ๐Ÿ˜‰

  4.   
    anilcan96's avatar

    eng!! maar het zou leuker zijn als je het wapen ook ziet en niet alleen tijdens het herladen je ziet alleen de croshair als je loopt en schiet.

  5.   
    )GN(-Erik's avatar

    ”anilcan96″ schreef, "eng!! maar het zou leuker zijn als je het wapen ook ziet en niet alleen tijdens het herladen je ziet alleen de croshair als je loopt en schiet."

    Dat komt door de WII besturing, want bij een normale FPS game blijft de crosshair altijd in het midden van het beeld, en zoals je ziet vliegt hij hier helemaal over het beeld heen. Het zou dan veel minder spannend worden als er bij elk schikmoment een zwiepend geweer voor het beeld zit, want dan is het gelijk niet boeiend meer ๐Ÿ™‚