Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Company of Heroes: Tales of Valor Anthology Trailer

Het verhaal van Company of Heroes neemt je mee naar de Tweede Wereldoorlog. We volgen de strijd van de mannen van Able Company in hun gevecht tegen de bezetters. Vanaf het begin van de invasie in Normandië stort je jezelf in een rijkelijk gevulde singleplayer campagne. Hoewel het concept van de Tweede Wereldoorlog al ruimschoots is uitgemolken, zal Company of Heroes zich proberen te onderscheiden met een goede grafische engine, maar vooral een unieke physics engine. Veel FPS gebruiken tegenwoordig al een physics engine, maar voor een RTS is dit toch een redelijk nieuw concept. Elk stukje van het slagveld kan overhoop geschoten worden, gebouwen kan je met de grond gelijkmaken en granaatinslagen zullen ook echt hun impact hebben op de omgeving. Dit zal volgens de makers zorgen voor een unieke gameplay, met als gevolg dat geen enkel gevecht zomaar hetzelfde zal verlopen.

Verder zul je niet zomaar rondlopen met wat mannetjes, maar zijn je manschappen échte karakters met eigenschappen als moed, angst en heldhaftigheid. Een goed ontwikkelde AI zorgt ervoor dat ze zelfstandig dekking zoeken en hierbij goed gebruik maken van objecten in hun omgeving.

Wil je meer weten? Check dan onze reviews van Company of Heroes en de uitbreiding Opposing Fronts! Company of Heroes en de uitbreiding Opposing Fronts zijn verschenen voor de PC. De tweede standalone uitbreiding Tales of Valor is ook inmiddels verschenen en de review kun je hier lezen. Deze games zijn binnenkort verkrijgbaar in een Anthology Pack. Bekijk nu de trailer van dit pack.

 1.   
  Baker502's avatar

  Zulke vette spellen! 8)

 2.   
  InFechted GhostZz's avatar

  ”Baker502″ schreef, "Zulke vette spellen! 8) "

  ben ik mee eens 😀