Nieuws over nieuwe Panzerkriegmap voor Company of Heroes: Tales of Valor

Binnenkort verschijnt er een nieuwe map voor de Panzerkriegmodus van Company of Heroes: Tales of Valor met de naam Hébécrevon. Een artikel op de Company of Heroes-site geeft wat extra informatie over deze map.

De map is een afgeleide van missie 11 van de Invasion of Normandy-missies, een missie met tanks in de hoofdrol. Een Panzerkriegmap is dan ook het logische vervolg. Meer info vind je op http://community.companyofheroesgame.com/blog-post/new-panzerkrieg-map-feature

Company of Heroes: Tales of Valor logo

Het verhaal van Company of Heroes neemt je mee naar de Tweede Wereldoorlog. We volgen de strijd van de mannen van Able Company in hun gevecht tegen de bezetters. Vanaf het begin van de invasie in Normandië stort je jezelf in een rijkelijk gevulde singleplayer campagne. Hoewel het concept van de Tweede Wereldoorlog al ruimschoots is uitgemolken, zal Company of Heroes zich proberen te onderscheiden met een goede grafische engine, maar vooral een unieke physics engine.

Veel FPS gebruiken tegenwoordig al een physics engine, maar voor een RTS is dit toch een redelijk nieuw concept. Elk stukje van het slagveld kan overhoop geschoten worden, gebouwen kan je met de grond gelijkmaken en granaatinslagen zullen ook echt hun impact hebben op de omgeving. Dit zal volgens de makers zorgen voor een unieke gameplay, met als gevolg dat geen enkel gevecht zomaar hetzelfde zal verlopen. Verder zul je niet zomaar rondlopen met wat mannetjes. maar zijn je manschappen échte karakters met eigenschappen als moed, angst en heldhaftigheid. Een goed ontwikkelde AI zorgt ervoor dat ze zelfstandig dekking zoeken en hierbij goed gebruik maken van objecten in hun omgeving.

Lees ook onze review.

[SCREENSHOTS]

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren