Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Prince of Persia Epilogue DLC Trailer

De Xbox 360- en PlayStation 3-versie van Prince of Persia zal eind deze maand van nieuwe content worden voorzien. De downloadable content is getiteld Prince of Persia Epilogue en start direct na het einde van het verhaal uit de volledige game. Het avontuur van de Prins en Elika vindt plaats in een verborgen, ondergronds paleis en aan jou de taak om uit dit paleis te ontsnappen. Om je te helpen krijgen beide personages een nieuwe vaardigheid.

Elika krijgt Energise, waarmee ze verwoeste gebieden kan herstellen en zo doorgangen vrij kan maken die anders gesloten zouden blijven. De Prins krijgt Sprinting Clash, een aanval die je oplaadt om vijanden tijdelijk uit te schakelen. De moeilijkheidsgraad van Epilogue zal wat hoger zijn, wat resulteert in agressievere vijanden, lastige hindernissen en gecompliceerde levels. Dit moet er voor zorgen dat je zeker 3 uur aan extra gameplay krijgt met deze content. En stiekem zitten er ook een paar nieuwe skins bij.

Ubisoft is van plan om Epilogue voor de Xbox 360 en PlayStation 3 op 26 februari uit te brengen. Bekijk nu deze nieuwe trailer.

  1.   
    Mattmerize's avatar

    Ziet er wel gaaf uit, maar ik weet niet of die 3 uurtjes het geld wel waard zijn. Is er al iets bekend over de prijs?

  2.   
    -050- Critical's avatar

    ga ik sws halen:D

  3.   
    Alias's avatar

    Hoop nog steeds dat ze deze ook naar de pc gaan brengen, heb het er wel voor over om wat langer te wachten. 🙂