Game bij nieuwe Transformersfilm aangekondigd

Activision heeft een nieuwe Transformersgame aangekondigd, die aansluit bij de deze zomer te verschijnen Transformersfilm. De game draagt dan ook dezelfde titel: Transformers: Revenge of the Fallen.

Transformers: Revenge of the Fallen logo

In The Transformers: Revenge of the Fallen heb je de controle over Autobots en Decepticons. Kies een missie en één van de vele speelbare Transformers, die ieder hun eigen wapens en mogelijkheden hebben. Actie voert de boventoon, terwijl je razendsnel van robot naar voertuig en weer terug verandert in plaatsen als Shanghai en Caïro.

Verschillende multiplayermogelijkheden maken van Transformers: Revenge of the Fallen ook online een actiefestijn vol transformerende robots.

De game verschijnt voor PS3, Xbox 360, PC, Wii en PS2. Een releasedatum is niet bekend, maar de bijbehorende film verschijnt op 26 juni en de verwachting is dat de game rond die tijd ook verkrijgbaar zal zijn.

  1.   
    Neolite's avatar

    Laten we hopen dat deze transformers game een stuk beter is dan de vorige, want die was echt slecht. 😛

  2.   
    Serg1337's avatar

    In The Transformers: Revenge of the Fallen heb je de controle over Autobos en Decepticons. Kies een missie en één van de vele speelbare Transformers, die ieder hun eigen wapens en mogelijkheden hebben. Actie voort de boventoon, terwijl je razendsnel van robot naar voertuig en weer verandert in plaatsen als Shanghai en Caïro.

    Verschillende multiplayermodi maak van Transformers: Revenge of the Fallen ook online een actiefestijn vol transformerende robots.

    moet volgens mij “AutoboTs” en “multiplayermodES maken (of maakt)” … ik weet het echt niet zeker , maar volgens mij klinkt dat beter 😆

  3.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    neolite schreef, "Laten we hopen dat deze transformers game een stuk beter is dan de vorige, want die was echt slecht. 😛 "

    Denk het niet de film komt uit op 25-06-2009 dus er word vast veel gehaast om de game klaar te hebben. Ik heb er teminsten geen vetrouwen meer in dat een film game ooit een sucess word.

  4.   
    Rise Against's avatar

    @game4ever-NL

    Er zijn wel een aantal goeie film games hoor 😉 bijv chronicles of riddick 🙂

  5.   
    Ken2BE's avatar

    Er zijn er wel maar die zijn beperkt.

  6.   
    rudedude's avatar

    Ik hoop dat deze inderdaad beter wordtdan de volgende.

  7.   
    Serg1337's avatar

    ik verheug me eigenlijk meer op de film dan de game zelf 😆

  8.   
    )GN(-Erik's avatar

    Nou de vorige transformers game vond ik anders wel vermakelijk hoor (voor 1 week) 😆