Guerrilla Games ontwikkelt gewoon door voor de PlayStation 3

Steven ter Heide, senior producer van het Amsterdamse Guerrilla Games, heeft te kennen gegeven dat het bedrijf nog lang niet klaar is het met het ontwikkelen voor de PlayStation 3. De Hollandse developer heeft veel vertrouwen en ziet nog een behoorlijke levenscyclus in de console.

    “PlayStation 3 has a very long life ahead still, and we’re certainly not done developing for this platform. We still see enough opportunities to get better and pushing the platform even further.

    Part of Killzone 2’s focus points was to allow players to create their own customized games as much as possible and to a large extent I think we have succeeded. However, we are always looking at the way the community is responding to our designs and will take this type of feedback into consideration for future projects and possibly DLC. I cannot tell you specifics right now though.”

Toekomstige projecten kon Ter Heide echter nog niet vrijgeven, maar hij wist wel te melden dat een derde deel in de Killzone reeks waarschijnlijk gewoon op de PlayStation 3 zal verschijnen. Voor nu blijft Guerrilla Games nog gewoon DLC ontwikkelen voor Killzone 2 en men probeert zo goed mogelijk naar feedback te luisteren, zodat de fans krijgen wat ze willen.

  1.   
    Thazero's avatar

    Guerrilla Games ontwikkelt gewoon door voor de PlayStation 3

    Waarom zouden ze er mee willen stoppen?

  2.   
    ChielB's avatar

    Als ze een lange ontwikkelcyclus verwachten zouden ze bijvoorbeeld op de PlayStation 4 kunnen richten alvast, maar daar gaan ze dus niet vanuit.

  3.   
    Maotes's avatar

    maar hij wist wel te melden dat een derde deel in de Killzone reeks waarschijnlijk gewoon op de PlayStation 3 zal verschijnen.

    Hier vrolijkt mijn dag helemaal van op! ^^

  4.   
    zombieater's avatar

    Nitroglycerine schreef, "

    maar hij wist wel te melden dat een derde deel in de Killzone reeks waarschijnlijk gewoon op de PlayStation 3 zal verschijnen."

    Hier vrolijkt mijn dag helemaal van op! ^^

    Geldt ook voor mij 😀 Kheb er nu al zin in :p

  5.   
    Infector's avatar

    Kom toch naar 360 aub xD

  6.   
    Daniel Z's avatar

    Mr.I. schreef, "Kom toch naar 360 aub xD"

    Dat zal moeilijk gaan, omdat Guerrilla een studio van Sony is 😉

  7.   
    mazterman's avatar

    Daniël-Z schreef, "

    ”Mr.I.” schreef, "Kom toch naar 360 aub xD"

    Dat zal moeilijk gaan, omdat Guerrilla een studio van Sony is 😉 "

    heeft microsoft nooit een spel gemaakt die ook voor de playstation is dan ???

  8.   
    Daniel Z's avatar

    Noem er eens één op, ben erg benieuwd.

  9.   
    Maotes's avatar

    Hij vroeg het, en nee. Microsoft heeft de Xbox gemaakt en Sony de PlayStation. Sony en Microsoft zijn dus grote concurrenten van elkaar, dus verwacht niet dat ze spellen voor elkaar gaan maken. 😉

  10.   
    calkie's avatar

    Nitroglycerine schreef, "Hij vroeg het, en nee. Microsoft heeft de Xbox gemaakt en Sony de PlayStation. Sony en Microsoft zijn dus grote concurrenten van elkaar, dus verwacht niet dat ze spellen voor elkaar gaan maken. 😉 "

    maar wat lijkt mij het geweldig een high end consolle die nintendo , sony en microsoft spellen kan afspelen met ieder hun eigen controller met + en – punten . zou dan wel een duur ding worden maar ben je wel in 1 keer klaar .en dan is er ook geen fanboy gezeur meer op deze site

  11.   
    Maotes's avatar

    Dat gebeurd juist niet. Er moet toch wel wat concurrentie en keuzes blijven tussen console, hé ;).

  12.   
    X-doos's avatar

    Nitroglycerine schreef, "Dat gebeurd juist niet. Er moet toch wel wat concurrentie en keuzes blijven tussen console, hé ;)."

    Zodat de fanboy wars rustig door kunnen gaan 😆

  13.   
    ExtremeDotCom's avatar

    ben ik toch blij dat ik een ps3 heb ik wou deze game echt niet willen missen