Motion Controls voor DS mogelijk in aantocht

Met enige regelmaat duiken er nieuwe patenten en namen van producten op die erg interessant lijken, maar die soms ook te mooi om waar te zijn klinken. Recentelijk is in een Japanse database met geregistreerde namen van nieuwe producten een product met de naam “DS Houi Sensor Card” opgedoken. Houi is Japans voor richting en dus gaat het hier waarschijnlijk om een kaart waardoor je DS beweging kan registreren.

Of we binnenkort games mogen verwachten die gebruik van deze kaart is nog niet bekend. Overigens is het goed mogelijk dat dit product uiteindelijk voor de Nintendo DSi gebruikt zal worden in plaats van voor de Nintendo DS.

 1.   
  ckerigon's avatar

  lijkt me niks heletijd je ds bewegen dan verlies je je beeld de heletijd uit beeld..

 2.   
  Pumbajeffrey's avatar

  ik gok dat het om subtiele bewegingen gaat. Maar weet haast wel zeker dat het voor de DSi gaat komen, zodat ze die verkoop kunnen boosten.

 3.   
  Sopro's avatar

  Ik probeer te bedenken wat voor een boost dat zou geven aan games, iedereen beweegt anders als hij games speelt, de een gaat van links naar rechts bij race games, de ander schud dat ding door mekaar als er iets fout gaat, en sommige doen dat allebij uiteraard 😉 tja…weet niet zo zeer wat ik me hier eigenlijk bij moet voorstellen.

 4.   
  Fawaka-W's avatar

  nintendo doet het m wel.
  met simpele bekende technologie zorgen ze toch voor de nodige verandering

 5.   
  PaNNa's avatar

  Het is misschien iets nieuws, ik hoor wel wat er geoordeeld wordt moest het ooit zo ver zijn.