Prince of Persia bereikt gouden status

Ubisoft heeft bekendgemaakt dat Prince of Persia de gouden status bereikt heeft voor de Xbox 360, PC en PlayStation 3. Dit nieuws werd vergezeld door de releasedatums. Prince of Persia zal op 5 december in de winkels liggen voor de consoles en op 12 december voor de PC.

Tevens zal op 5 december nog een Prince of Persia game uitkomen, namelijk de DS-versie, getiteld Prince of Persia: The Fallen King.

In de nieuwste Prince of Persia bevindt de Prins zich in een nieuwe wereld die corrupt en aangetast is. Het verhaal en daarbij het doel van de Prins is dan ook om deze wereld te zuiveren. Dit verhaal en de daarbij horende omgevingen zullen dit keer meer fantasierijk zijn en zich niet zo vasthouden aan de werkelijkheid. Het moet een magischere, haast pöetische vormgeving krijgen, maar toch zeer geloofwaardig blijven. De speler moet verschillende ‘Lightwells’ aansteken, die zuiver licht de wereld in zullen zenden en daarmee de wereld één voor één haar puurheid teruggeven.

De transformatie van de wereld die hiermee gepaard gaat zal real-time gebeuren. Geen vervelende cutscenes meer dus, maar je zult gewoon rond kunnen lopen terwijl je omgevingen zich aan de nieuwe situatie aanpassen. Zo groeien planten terug en wordt de lucht weer helder terwijl je je kunt blijven bewegen. Ook zal het in deze Prince of Persia niet meer mogelijk zal zijn om de tijd te manipuleren. Geen tijdgereis en teruggedraai meer dus.

De nieuwste Prince of Persia op 5 december verschijnen voor de PlayStation 3, Xbox 360 en DS. Op 12 december verschijnt de game voor de PC.

  1.   
    craz's avatar

    nja nog 2 weken

  2.   
    DutchFreeze's avatar

    waarom is de pc nou altijd ondergeschikt zeg…
    alleen de ps3 is beter(dan een high-end pc-systeem)

  3.   
    Gold_Thunder's avatar

    DutchFreeze schreef, "waarom is de pc nou altijd ondergeschikt zeg…
    alleen de ps3 is beter(dan een high-end pc-systeem)"

    Hahaha, probeer jij Crysis maar eens op ULTRA HIGH te spelen met een PS3, ik zal je verzekeren, dat lukt voor geen meter. PC is nog altijd beter dan welke console dan ook.

  4.   
    Uchiha linkz's avatar

    Gold_Thunder schreef, "

    ”DutchFreeze” schreef, "waarom is de pc nou altijd ondergeschikt zeg…
    alleen de ps3 is beter(dan een high-end pc-systeem)"

    Hahaha, probeer jij Crysis maar eens op ULTRA HIGH te spelen met een PS3, ik zal je verzekeren, dat lukt voor geen meter. PC is nog altijd beter dan welke console dan ook."

    100% mee eens.

  5.   
    kasper1221's avatar

    DutchFreeze schreef, "waarom is de pc nou altijd ondergeschikt zeg…
    alleen de ps3 is beter(dan een high-end pc-systeem)"

    fucking bullshit rot lekker op met de ps3 ofzo 😡