Inhoud Crysis Wars-patch bekend

Hij was al aangekondigd, maar nu is dan ook de inhoud bekend van patch 1.1 van Crysis Wars.

De lijst met veranderingen is klein. Het belangrijkste punt is toch wel de verwijdering van de online activatie. Verder komen er Linux-servers en 64-bits versies van de client. Overige verbeteringen, die vooral gameplaytechnisch zijn, vind je richting het einde van de pagina hier

Crysis Warhead logo

Crysis Warhead is een standalone expansion, exclusief voor de PC. In de game zien we een verhaaltwist zoals we dat ook al zagen in Half-Life: Opposing Forces. Je beleeft alle gebeurtenissen uit de eerste game door de ogen van een ander character, om precies te zijn Sergeant “Psycho” Sykes. Sykes beschikt over meer wapens en nieuwe voertuigen, in vergelijking met Nomad uit de originele game.

De ontwikkeling van Crysis Warhead is in handen van Crytek Boedapest. Naast nieuwe multiplayer content zorgt Warhead ook voor een verbeterde verhaallijn en game performance, dankzij diverse verbeteringen en optimalisaties aan de CryEngine 2.

Crysis Warhead is op 12 september verschenen voor de PC.

 1.   
  DutchFreeze's avatar

  zit volgens mij wel leuk spul bij, is deze game de moeite waard mense??

 2.   
  7lotus94's avatar

  DutchFreeze schreef, "zit volgens mij wel leuk spul bij, is deze game de moeite waard mense??"

  Ik heb hem gekocht en ben er meer dan tevreden over! 🙂

 3.   
  Bello 2185's avatar

  Ik heb de game en het is een beetje zonde van je geld want de SP is erg kort en de MP is redelijk saai. De GFX zijn wel erg goed maar je bent erg snel op het spel uitgekeken. Je kan beter Far Cry 2 kopen, maar misschien heb je die al.