Downloadable content PS3-versie Bioshock komt in november

2K Games, de uitgever van Bioshock, heeft bekendgemaakt dat men downloadable content zal uitbrengen voor de PS3-versie van Bioshock. Welke nieuwigheden deze nieuwe content met zich mee zal brengen, is nog niet bekend.

De downloadable content moet op 20 november verschijnen.

BioShock is volgens de makers uniek in zijn soort waarbij je een “levende, unieke en onvoorspelbare FPS-ervaring” voorgeschoteld krijgt. Nadat je vliegtuig is gecrasht in onbekende wateren, ontdek je een roestige bathysfeer waarmee vroeger onderzoek onder water is gedaan. Je daalt af naar Rapture, een stad verborgen in de diepe zee. Deze stad werd gebouwd als ideale beschaving voor een aantal geselecteerde wetenschappers, kunstenaars en industrialisten. Nu is het idealisme verdwenen en de stad is overspoeld met lijken. Upgrade je wapens of modificeer je lichaam dankzij de diverse Plasmid Stations die je daar aantreft, waarmee je diverse speciale krachten kunt krijgen. Maak bewuste keuzes om uiteindelijk de grote vraag te beantwoorden: gebruik je de onschuldige overlevenden van Rapture… of red je ze uit hun kwellende situatie?

BioShock is inmiddels verschenen voor de PC, Xbox 360 en de PlayStation 3.

  1.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Ok dat is mooi ik stond al te kijken waarom je de optie Content niet in de game kon aankliken. Is er al bekend of je ervoor moet betalen?

  2.   
    stormtrooper's avatar

    Ik hoop dat er nieuw plasmids bij zitten!