Een nieuwe BioShock in ontwikkeling bij geheime 2K-studio

Er zijn deze week opvallende en hardnekkige geruchten opgedoken omtrent de franchise BioShock. Er is namelijk een geheime studio van 2K bezig om een vierde deel te ontwikkelen. Het is ondertussen ook al vijf jaar geleden toen BioShock Infinite verscheen, dus je zou denken dat het wel tijd wordt voor een vervolg.


Volgens Kotaku zijn een aantal ex-werknemers van Hangar 13 gestapt in een geheim project, nadat Mafia 3 toch niet het succes bleek te zijn als werd gehoopt. Er gaan zelfs geluiden dat het personeel een bonus zou krijgen, als Mafia 3 een gemiddeld cijfer van 80 of hoger had behaald. Helaas voor iedereen bij Hangar 13 staat de game op een 68 en ging daardoor het moraal in de studio langzaam kapot.

Veel mensen van Hangar 13 hebben de studio en daarmee 2K verlaten, maar een handjevol overblijvers is nu dus naar verluidt bezig met een nieuwe BioShock onder codenaam Parkside. Het project is gesluierd in mysterie, maar er zijn bronnen dichtbij 2K die het allemaal zeker weten. Het blijft natuurlijk gewoon wachten op een officiële aankondiging en dit gerucht heeft dus het spreekwoordelijke korreltje zout nodig.

 1.   
  tranceguy's avatar

  Klinkt tof. Hoop dat het waar is en wel dat ze er iets origineels/leuks mee gaan doen met nieuwe elementen erin ofzo. Maar dat het tegelijk ook pure Bioshock ademt…

 2.   
  OllieDenZotn's avatar

  Zou fantastisch nieuws zijn

 3.   
  mmx's avatar

  Prachtig Bioshock verveelde nooit

 4.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  heb bioshock infinite nog geen 20 min gespeelt sinds de release haha heb nog zoveel games op de lijst haha