PS3-versie Bioshock wordt direct van patch voorzien

Onlangs verscheen de demo van Bioshock op het PlayStation Network, maar geheel vrij van fouten was deze demo niet. Zo hadden diverse gamers problemen met onder andere de kwaliteit van de textures.

De community manager verklaarde toen al dat deze problemen niet in de uiteindelijke versie zouden zitten, maar dit lijkt niet helemaal waar te zijn. Ontwikkelaar 2K Games laat vandaag weten dat men rond de launch van Bioshock voor de PlayStation 3 ook een patch uit zal brengen die de verschillende problemen moet verhelpen.

BioShock is volgens de makers uniek in zijn soort waarbij je een “levende, unieke en onvoorspelbare FPS-ervaring” voorgeschoteld krijgt. Nadat je vliegtuig is gecrasht in onbekende wateren, ontdek je een roestige bathysfeer waarmee vroeger onderzoek onder water is gedaan. Je daalt af naar Rapture, een stad verborgen in de diepe zee. Deze stad werd gebouwd als ideale beschaving voor een aantal geselecteerde wetenschappers, kunstenaars en industrialisten. Nu is het idealisme verdwenen en de stad is overspoeld met lijken. Upgrade je wapens of modificeer je lichaam dankzij de diverse Plasmid Stations die je daar aantreft, waarmee je diverse speciale krachten kunt krijgen. Maak bewuste keuzes om uiteindelijk de grote vraag te beantwoorden: gebruik je de onschuldige overlevenden van Rapture… of red je ze uit hun kwellende situatie?

BioShock is inmiddels verschenen voor de PC en Xbox 360. Op 17 oktober komt de game nog naar de PlayStation 3.

 1.   
  templer's avatar

  Beetje jammer dat ze deze problemen niet gefixd hebben voordat ze goud gingen.

 2.   
  ChielB's avatar

  Soms komt iets ook gewoon pas later ineens aan het licht. Games zijn dermate groot dat zoiets vaak kan gebeuren. Alleen maar goed toch dat ze er snel een patch voor uitbrengen? 🙂

 3.   
  Masterchief's avatar

  Waarschijnlijk texture pop up

 4.   
  )GN(-Erik's avatar

  Masterchief schreef, "Waarschijnlijk texture pop up"

  Hoezo? Deze game is toch niet met de Unreal Engine gemaakt? 😛

 5.   
  templer's avatar

  )GN(-Erik schreef, "

  ”Masterchief” schreef, "Waarschijnlijk texture pop up"

  Hoezo? Deze game is toch niet met de Unreal Engine gemaakt? 😛 "

  Ja dat is die wel 🙂