Tandartsen zijn wel degelijk eng volgens nieuwe Bioshock trailer

Schaam je niet voor het feit dat je bang bent voor de tandarts, BioShock bewees vorig jaar immers al dat tandartsen onder de invloed van het goedje Adam behoorlijk afschrikwekkend kunnen zijn. Vandaag zien we diezelfde gameplay terug, maar dan met de PlayStation 3 versie van de game. Bekijk de trailer hier.

BioShock is volgens de makers uniek in zijn soort waarbij je een “levende, unieke en onvoorspelbare FPS-ervaring” voorgeschoteld krijgt. Nadat je vliegtuig is gecrasht in onbekende wateren, ontdek je een roestige bathysfeer waarmee vroeger onderzoek onder water is gedaan. Je daalt af naar Rapture, een stad verborgen in de diepe zee. Deze stad werd gebouwd als ideale beschaving voor een aantal geselecteerde wetenschappers, kunstenaars en industrialisten. Nu is het idealisme verdwenen en de stad is overspoeld met lijken. Upgrade je wapens of modificeer je lichaam dankzij de diverse Plasmid Stations die je daar aantreft, waarmee je diverse speciale krachten kunt krijgen. Maak bewuste keuzes om uiteindelijk de grote vraag te beantwoorden: gebruik je de onschuldige overlevenden van Rapture… of red je ze uit hun kwellende situatie?

BioShock is inmiddels verschenen voor de PC en Xbox 360. Op 24 oktober komt de game nog naar de PlayStation 3.

  1.   
    LXZ-76's avatar

    heerlijk dat geluid van een waterpomp tang dat op een schedel inslaat ๐Ÿ‘ฟ

  2.   
    PaNNa's avatar

    Dit is zoooo vet 8)

  3.   
    Darkknight's avatar

    ”LXZ-76″ schreef, "heerlijk dat geluid van een waterpomp tang dat op een schedel inslaat ๐Ÿ‘ฟ "

    ja idd :p

  4.   
    Overload14's avatar

    Vet o.o

  5.   
    Kilerden's avatar

    kijkt nu eerst of de tandarts te vertrouwen is XD

  6.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Fijna gasten de leden van gamersnet of wie het ook hebben geplaatst ๐Ÿ˜ก Morgen moet ik daar de Tandarts en zeten jullie op alle dagen van het jaar nu precies op deze dag bedankt bij deze dan ๐Ÿ˜†

  7.   
    ricklolps3's avatar

    Gamer4Ever-NL schreef, "Fijna gasten de leden van gamersnet of wie het ook hebben geplaatst ๐Ÿ˜ก Morgen moet ik daar de Tandarts en zeten jullie op alle dagen van het jaar nu precies op deze dag bedankt bij deze dan ๐Ÿ˜† "

    graag gedaan hoor neem dan je waterpomp tang mee voor de zeker heid ๐Ÿ˜€

  8.   
    GraveDevil's avatar

    Gamer4Ever-NL schreef, "Fijna gasten de leden van gamersnet of wie het ook hebben geplaatst ๐Ÿ˜ก Morgen moet ik daar de Tandarts en zeten jullie op alle dagen van het jaar nu precies op deze dag bedankt bij deze dan ๐Ÿ˜† "

    Mijn tandarts bleef uren op een gevoelig plekje op m’n kies boren, hoe evil is dat? ๐Ÿ˜† (Het voelde aan als uren, waarschijnlijk waren het net 2 seconden)

  9.   
    Overload14's avatar

    GraveDevil schreef, "

    ”Gamer4Ever-NL” schreef, "Fijna gasten de leden van gamersnet of wie het ook hebben geplaatst ๐Ÿ˜ก Morgen moet ik daar de Tandarts en zeten jullie op alle dagen van het jaar nu precies op deze dag bedankt bij deze dan ๐Ÿ˜† "

    Mijn tandarts bleef uren op een gevoelig plekje op m’n kies boren, hoe evil is dat? ๐Ÿ˜† (Het voelde aan als uren, waarschijnlijk waren het net 2 seconden)"

    Haha xD arme jij ๐Ÿ˜›

  10.   
    GraveDevil's avatar

    Valt we mee. Op dat soort moment denk ik altijd:”Pijn is fijn”, iets wat die kerel ook gedacht zal moeten hebben, die geelektroputeerd wordt ๐Ÿ˜›

  11.   
    Mattmerize's avatar

    Ik snap eerlijk gezegd niet wat er zo eng is, het is gewoon een fictief iets in een videospel. Alleen een kwakzalver weet niet wat hij doet. Voor de andere 95% van de tandartsen geldt dat ze gewoon prima voor je (gebit) zorgen. Nergens zorgen om te maken dus.

  12.   
    Yostie Montana's avatar

    M’n moeder werkt bij de tandarts, en gelukkig is zij niet zo geflipt ๐Ÿ˜›

  13.   
    -050- Critical's avatar

    ricklolps3″][quote=”Gamer4Ever-NL schreef, "Fijna gasten de leden van gamersnet of wie het ook hebben geplaatst ๐Ÿ˜ก Morgen moet ik daar de Tandarts en zeten jullie op alle dagen van het jaar nu precies op deze dag bedankt bij deze dan ๐Ÿ˜† "

    graag gedaan hoor neem dan je waterpomp tang mee voor de zeker heid ๐Ÿ˜€ [/quote]

    hahahah ๐Ÿ˜† ik moet morgen naar de tandarts ๐Ÿ™„ ik zal je advies opvolgen

  14.   
    gappower's avatar

    looool ! 8)