Nog maar eens wat nieuwe Bioshock plaatjes voor PlayStation 3

Bioshock screens hebben de fijne eigenschap dat je er naar kunt blijven kijken. Vandaar dat we het helemaal niet erg vinden dat er weer een setje de redactie binnenglipte, uiteraard voor de PlayStation 3.

BioShock is volgens de makers uniek in zijn soort waarbij je een “levende, unieke en onvoorspelbare FPS-ervaring” voorgeschoteld krijgt. Nadat je vliegtuig is gecrasht in onbekende wateren, ontdek je een roestige bathysfeer waarmee vroeger onderzoek onder water is gedaan. Je daalt af naar Rapture, een stad verborgen in de diepe zee. Deze stad werd gebouwd als ideale beschaving voor een aantal geselecteerde wetenschappers, kunstenaars en industrialisten. Nu is het idealisme verdwenen en de stad is overspoeld met lijken. Upgrade je wapens of modificeer je lichaam dankzij de diverse Plasmid Stations die je daar aantreft, waarmee je diverse speciale krachten kunt krijgen. Maak bewuste keuzes om uiteindelijk de grote vraag te beantwoorden: gebruik je de onschuldige overlevenden van Rapture… of red je ze uit hun kwellende situatie?

BioShock is inmiddels verschenen voor de PC en Xbox 360. Op 24 oktober komt de game nog naar de PlayStation 3.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  -050- Critical's avatar

  dit spel geeft me altijd de goosepimpels(A) die sfeer met neon is zo creepy 🙄

 2.   
  Cirdan's avatar

  wow… nog meer plaatjes exact lijkt zoals de PC en de 360 versie… grote vergissing om Bioshock 1 jaar later uit te brengen naar de PS3 om meer geld te verdienen. Ik wou hem vorig jaar kopen maar nu down..(kuch) koop ik het wel voor m’n pctje.

 3.   
  delta62's avatar

  Zeker nice!