Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Bioshock Fort Frolic Trailer

Bioshock is volgens de makers uniek in zijn soort waarbij je een “levende, unieke en onvoorspelbare FPS-ervaring” voorgeschoteld krijgt. Nadat je vliegtuig is gecrasht in onbekende wateren, ontdek je een roestige bathysfeer waarmee vroeger onderzoek onder water is gedaan. Je daalt af naar Rapture, een stad verborgen in de diepe zee. Deze stad werd gebouwd als ideale beschaving voor een aantal geselecteerde wetenschappers, kunstenaars en industrialisten. Nu is het idealisme verdwenen en de stad is overspoeld met lijken. Upgrade je wapens of modificeer je lichaam dankzij de diverse Plasmid Stations die je daar aantreft, waarmee je diverse speciale krachten kunt krijgen. Maak bewuste keuzes om uiteindelijk de grote vraag te beantwoorden: gebruik je de onschuldige overlevenden van Rapture… of red je ze uit hun kwellende situatie?

Lees wat wij van het spel vonden in onze diepe review!

BioShock is inmiddels verschenen voor de PC en Xbox 360. In oktober komt de game nog naar de PlayStation 3. Bekijk nu de trailer voor deze versie.

 1.   
  )GN(-Erik's avatar

  Kvind het er mooier uitzien dan de pc versie ๐Ÿ˜›

 2.   
  SamSRAB's avatar

  Is het niet, de PC versie van bioshock kan een veel hogere resolutie aan.

 3.   
  RinusReetRidder's avatar

  Resolutie zegt ook niet alles. En op de PC ben je erg afhankelijk van je hardware of je de maximale kwaliteit kunt hebben. Hoe dan ook blijft Bioshock super!! ๐Ÿ˜€

 4.   
  Dark_Phoenix's avatar

  RinusReetRidder schreef, "Resolutie zegt ook niet alles. En op de PC ben je erg afhankelijk van je hardware of je de maximale kwaliteit kunt hebben. Hoe dan ook blijft Bioshock super!! ๐Ÿ˜€ "

  Maar als je goede hardware hebt is het beter op de pc dan op playstation 3. PC gamers for live 8) ๐Ÿ˜‰

 5.   
  JonsoN's avatar

  Zooo vet ๐Ÿ˜€ Ga m gelijk weer ff installeren..!

 6.   
  -050- Critical's avatar

  Dark_Phoenix schreef, "

  ”RinusReetRidder” schreef, "Resolutie zegt ook niet alles. En op de PC ben je erg afhankelijk van je hardware of je de maximale kwaliteit kunt hebben. Hoe dan ook blijft Bioshock super!! ๐Ÿ˜€ "

  Maar als je goede hardware hebt is het beter op de pc dan op playstation 3. PC gamers for live 8) ๐Ÿ˜‰ "

  ik heb alle consoles:D heheh;) best wel beetje luck 2 gewonnen maar goed toch speel ik het meeste op mn pc ๐Ÿ˜†

 7.   
  mrxthereal's avatar

  Waarom heet dit de ”Fort Frolic” trailer, die beelden komen gewoon uit elke afdeling van Bioshock, trouwens gewoon eer briljant maarja wat wil je het is Bioshock.

 8.   
  PaNNa's avatar

  Mooi :).