Crysis Warhead bereikt gouden status

Uitgever EA en ontwikkelaar Crytek hebben middels hun internetsite bekend gemaakt dat Crysis Warhead inmiddels de gouden status heeft bereikt. Het bericht op de site was simpel maar doeltreffend:

    β€œToday both Crytek and Electronic Arts are extremely happy to announce to the community that Crysis Warhead and Crysis Wars (the multiplayer package included with Warhead) have gone gold,”

Nu de gouden status bereikt is ligt de game goed op schema om, zoals op de site nogmaals bevestigd werd, op 12 september in de Europese schappen te liggen.

Crysis Warhead logo

Crysis Warhead is een standalone expansion, exclusief voor de PC. In de game zien we een verhaaltwist zoals we dat ook al zagen in Half-Life: Opposing Forces. Je beleeft alle gebeurtenissen uit de eerste game door de ogen van een ander character, om precies te zijn Sergeant “Psycho” Sykes. Sykes beschikt over meer wapens en nieuwe voertuigen, in vergelijking met Nomad uit de originele game.

De ontwikkeling van Crysis Warhead is in handen van Crytek Boedapest. Naast nieuwe multiplayer content zorgt Warhead ook voor een verbeterde verhaallijn en game performance, dankzij diverse verbeteringen en optimalisaties aan de CryEngine 2.

Crysis Warhead zal op 12 september verschijnen voor de PC.

  1.   
    craz's avatar

    Ik snap het nog steeds niet wat bedoelen ze met gouden status?? πŸ˜•

  2.   
    NoFearz's avatar

    is dat niet zoveel keer verkocht??

  3.   
    meatball's avatar

    dan is hij klaar voor productie;)

  4.   
    ikketjuh's avatar

    Dat betekent dat het ontwikkelen af is, en dat de game nu in massa productie gaat.

    Nu worden er miljoenen DVDs gebrandt met de game erop, en de covers worden geprint e.d.

  5.   
    Kilerden's avatar

    daarna worden ze allemaal verscheept, en in de winkels gelecht, en wachten op jouw om te gaan pwnen πŸ™‚

  6.   
    Vipza's avatar

    Ah eindelijk :D, 12 september duurt niet zo lang meer :).

  7.   
    )GN(-Erik's avatar

    Kilerden_HELL schreef, "daarna worden ze allemaal verscheept, en in de winkels gelecht, en wachten op jouw om te gaan pwnen :)"

    Daarna koop jij het spel, gaat er mee naar huis, installeerd het op je pc, komt er achter dat het een saaie bagger game is, en zo heb je weer 60 euro verpest πŸ˜†

  8.   
    ikketjuh's avatar

    Crysis zelf was al ΓΌbervet,
    Warhead bevat 10x zoveel actie.

    Conclusie: JOEPIE πŸ˜€

  9.   
    GraveDevil's avatar

    )GN(-Erik schreef, " Daarna koop jij het spel, gaat er mee naar huis, installeerd het op je pc, komt er achter dat het een saaie bagger game is, en zo heb je weer 60 euro verpest πŸ˜† "

    Hoe kun je dat nou zeggen, zonder hem gespeeld te hebben?

  10.   
    plesticmen's avatar

    nah deze game zal me benieuwe:D

  11.   
    stormtrooper's avatar

    Ik hou het toch liever bij crysis

  12.   
    Verwijderen's avatar

    GraveDevil schreef, "

    ”)GN(-Erik” schreef, " Daarna koop jij het spel, gaat er mee naar huis, installeerd het op je pc, komt er achter dat het een saaie bagger game is, en zo heb je weer 60 euro verpest πŸ˜† "

    Hoe kun je dat nou zeggen, zonder hem gespeeld te hebben? "

    omg, is tog grapje πŸ˜›

  13.   
    GraveDevil's avatar

    Dan snap ik die humor niet…

  14.   
    Bello 2185's avatar

    Ik vat het ook niet echt en btw hij is €20 niet €60. πŸ˜‰

  15.   
    )GN(-Erik's avatar

    ”Bello 2185″ schreef, "Ik vat het ook niet echt en btw hij is €20 niet €60. πŸ˜‰
    "

    lekker boeiend πŸ‘Ώ Het gaat om het principe dat de originele Crysis ook al geen leuke game was met bagger gameplay en slechte AI. Dat is misschien bij deze expansion wel verbeterd maar ik ga hem toch dan ook niet spelen, want er komen nog veel meer LEUKERE games eind dit jaar πŸ˜†

  16.   
    Alias's avatar

    ”Bello 2185″ schreef, "Ik vat het ook niet echt en btw hij is €20 niet €60. πŸ˜‰
    "

    Crysis Warhead is toch een Stand Alone expansion, da wil zeggen dat hij zonder de originele Crysis gespeelt kan worden. Maar word deze dan €20 omdat het onder de expansions valt?

    edit: Op site van Dixons staat hij voor €30 dus kan €20 ook wel kloppen ja. πŸ˜‰

  17.   
    WhySoSerious?'s avatar

    september.. πŸ˜€ al best wel snel.. gelijk kopen dan πŸ˜€ πŸ˜€

  18.   
    Bello 2185's avatar

    Alias schreef, "

    ”Bello 2185″ schreef, "Ik vat het ook niet echt en btw hij is €20 niet €60. πŸ˜‰
    "

    Crysis Warhead is toch een Stand Alone expansion, da wil zeggen dat hij zonder de originele Crysis gespeelt kan worden. Maar word deze dan €20 omdat het onder de expansions valt?

    edit: Op site van Dixons staat hij voor €30 dus kan €20 ook wel kloppen ja. πŸ˜‰ "

    Bij play.com is die 20. πŸ™‚

    @ Erik

    Als jij Crysis niet leuk vond betekent het nog niet dat Warhead een bagger game is! En wat maakt mij het nou uit dat je hem niet gaat kopen!?

  19.   
    GraveDevil's avatar

    )GN(-Erik schreef, " lekker boeiend πŸ‘Ώ Het gaat om het principe dat de originele Crysis ook al geen leuke game was met bagger gameplay en slechte AI. Dat is misschien bij deze expansion wel verbeterd maar ik ga hem toch dan ook niet spelen, want er komen nog veel meer LEUKERE games eind dit jaar πŸ˜† "

    Dit is dus een stand-alone expansion, volgens een heel ander principe. In dit deel ga je als Pyscho spelen, die door de aliens ontvoerd was. Er komt dus meer actie (die in de vorige ook al zat) en de AI vond ik zeker niet slecht. Als ineens een man voor je verschijnt, ben je in eerste instantie verbaasd, en haal je niet gelijk de trekker over.

    Dat je het vertrouwen in Crysis kwijt bent, kan ik me wel iets bij voorstellen. Mij was ie ook enigszins tegen gevallen, maar dat wil niet gelijk zeggen dat deze game ook gelijk niks word. Alles en iedereen verdiend een tweede kans, iets wat ik Crysis ook ga geven. Dit is ook wel een reeks die ik zal blijven volgen, ook al wordt Warhead ook niks.

    Soms heb je van die series die je vanaf het begin al niet boeien, en sommige boeien je wel terwijl ze eigenlijk geen fuck aan zijn πŸ˜›

  20.   
    Alias's avatar

    Uhm GraveDevil, Psycho was niet door de Aliens ontvoerd. Dat was Prophet die je later weer tegenkwam met een wapen van de Aliens. Psycho kreeg andere opdrachten waardoor je hem maar af en toe zag, zo was hij bijv. in het level met de haven te vinden (toen was Prophet nog steeds vermist, die kwamje pas tegen na dat je in het Alien schip/ bouwwerk was geweest) πŸ˜‰

  21.   
    ikketjuh's avatar

    dat alien gebouw/schip had echt een gigantisch WTF-gehalte πŸ™‚

  22.   
    Tollos's avatar

    word deze game nou zo veel beter 😳

  23.   
    Gamer532's avatar

    WAAROM!
    waarom komen al die games rond me verjaardag uit :p
    heb ik net 2 hardware stukken gevraagd komen al die games, argh ik moet me is beter gaan richten op me verlanglijstje:p

  24.   
    GraveDevil's avatar

    Alias schreef, "Uhm GraveDevil, Psycho was niet door de Aliens ontvoerd. Dat was Prophet die je later weer tegenkwam met een wapen van de Aliens. Psycho kreeg andere opdrachten waardoor je hem maar af en toe zag, zo was hij bijv. in het level met de haven te vinden (toen was Prophet nog steeds vermist, die kwamje pas tegen na dat je in het Alien schip/ bouwwerk was geweest) πŸ˜‰ "

    Uhhh… Je hebt gelijk 😳 Ik heb moeite met namen onthouden, en Prophet en Pyscho lijkt nogal op elkaar, vind ik. Beide met een “P” en een “O” 😳

  25.   
    ikketjuh's avatar

    GraveDevil schreef, "

    ”Alias” schreef, "Uhm GraveDevil, Psycho was niet door de Aliens ontvoerd. Dat was Prophet die je later weer tegenkwam met een wapen van de Aliens. Psycho kreeg andere opdrachten waardoor je hem maar af en toe zag, zo was hij bijv. in het level met de haven te vinden (toen was Prophet nog steeds vermist, die kwamje pas tegen na dat je in het Alien schip/ bouwwerk was geweest) πŸ˜‰ "

    Uhhh… Je hebt gelijk 😳 Ik heb moeite met namen onthouden, en Prophet en Pyscho lijkt nogal op elkaar, vind ik. Beide met een “P” en een “O” 😳 "

    Je vergeet de H πŸ™‚