PS3-versie Bioshock voorzien van Home-ondersteuning

Bioshock deed het vorig jaar al zeer goed op de PC en Xbox 360. De Plasmids, Little Sisters, Big Daddies… volgens velen was het dé game van 2007. Na veel onzekerheid werd onlangs onthuld dat Bioshock alsnog naar de PlayStation 3 zal komen. Deze PS3-versie is alweer enige tijd in ontwikkeling en recent werd nog onthuld dat naast de 2K studio’s Marin, Boston en Australia ook ontwikkelaar Digital Extremes betrokken zal zijn bij dit project.

Via de website van Digital Extremes duikt nu het bericht op dat de PS3-versie van Bioshock voorzien zal worden van Home-ondersteuning. In welke vorm dit zal gebeuren is nog niet bekend, maar we verwachten dat we minstens een paar blinkende Trophies in je online prijzenkast kunnen bewonderen.

Bioshock is volgens de makers uniek in zijn soort waarbij je een “levende, unieke en onvoorspelbare FPS-ervaring” voorgeschoteld krijgt. Nadat je vliegtuig is gecrasht in onbekende wateren, ontdek je een roestige bathysfeer waarmee vroeger onderzoek onder water is gedaan. Je daalt af naar Rapture, een stad verborgen in de diepe zee. Deze stad werd gebouwd als ideale beschaving voor een aantal geselecteerde wetenschappers, kunstenaars en industrialisten. Nu is het idealisme verdwenen en de stad is overspoeld met lijken. Upgrade je wapens of modificeer je lichaam dankzij de diverse Plasmid Stations die je daar aantreft, waarmee je diverse speciale krachten kunt krijgen. Maak bewuste keuzes om uiteindelijk de grote vraag te beantwoorden: gebruik je de onschuldige overlevenden van Rapture… of red je ze uit hun kwellende situatie?

Lees wat wij van het spel vonden in onze diepe review!

BioShock is inmiddels verschenen voor de PC en Xbox 360. In oktober komt de game nog naar de PlayStation 3.

 1.   
  Verwijderen's avatar

  bioshock spreekt me jammer genoeg niet zo erg aan.

 2.   
  generalwarstar's avatar

  DsGanoen schreef, "bioshock spreekt me jammer genoeg niet zo erg aan."

  groot gelijk,het is niet zo n héél goeie game (vind ik)

 3.   
  mrxthereal's avatar

  generalwarstar schreef, "

  ”DsGanoen” schreef, "bioshock spreekt me jammer genoeg niet zo erg aan."

  groot gelijk,het is niet zo n héél goeie game (vind ik)"

  Hij is fantastisch!…. alleen je moet ervan houden.